|
Recept na Hříbkovo-žampionová omáčka s domácím knedlíkem
Recept na Hříbkovo-žampionová omáčka s domácím knedlíkem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Hříbkovo-žampionová omáčka s domácím knedlíkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Na omáčku: Vepřová plec (množství podle strávníků) 150g nakrájených čerstvých hříbků (můžou být i jiné houby) sterilované žampiony 1 cibule 250 ml 12% smetany 1 cibule 4 stroužky česneku sůl, pepř, drcený kmín, čerstvý libeček, masox Na knedlíky: 500g polohrubé mouky 1 vejce 1 rohlík 20g kvasnic 150 ml vlažného mléka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hříbkovo-žampionová omáčka s domácím knedlíkem
Recept na Hříbkovo-žampionová omáčka s domácím knedlíkem: Omáčka: 1. Na oleji si zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku s česnekem, přidáme hříbky, na kostky na krájené vepřové maso, sůl, pepř, kmín, nasekaný libeček a osmahneme. 2. Podlijeme vodou, přidáme žampiony a dusíme, dokud maso nezměkne. 3. Když je maso měkké, přidáme vodu, masox necháme povařit, do smetany rozmícháme polohrubou mouku, nalijeme do omáčky a ještě chvíli povaříme. Knedlíky: 1. Z trochy vlažného mléka, 2 lžiček cukru a droždí si uděláme kvásek. 2.Do mísy dáme mouku, nakrájený rohlík, vejce, mléko, přidáme kvásek, trochu soli a vypracujeme těsto, které necháme kynout cca 45 min. ( podle teploty) 3.Po vykynutí uděláme 2 knedlíky, které vaříme ve vroucí vodě cca 25 min.
Poznámka k receptu na Hříbkovo-žampionová omáčka s domácím knedlíkem: nee vařím 25 minut cca ale píšu kraviny,pardon
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hříbkovo-žampionová omáčka s domácím knedlíkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Lilith-Isa (Šárka)
- Datum vložení: 22.08.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Na omáčku: Vepřová plec (množství podle strávníků) 150g nakrájených čerstvých hříbků (můžou být i jiné houby) sterilované žampiony 1 cibule 250 ml 12% smetany 1 cibule 4 stroužky česneku sůl, pepř, drcený kmín, čerstvý libeček, masox Na knedlíky: 500g polohrubé mouky 1 vejce 1 rohlík 20g kvasnic 150 ml vlažného mléka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hříbkovo-žampionová omáčka s domácím knedlíkem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hříbkovo-žampionová omáčka s domácím knedlíkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hříbkovo-žampionová omáčka s domácím knedlíkem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|