|
Recept na Hovězí ragú s cizrnou
Recept na Hovězí ragú s cizrnou je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí ragú s cizrnou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400 g hovädzie - hovězí (napr. slabina) 400 g cícer - cizrna v uvarenom stave 3 PL oleja 1 veľká cibuľa alebo 2 malé 2-3 PL paradajkový pretlak 2 paradajky (ošúpané) 2 papriky soľ 1 KL mletá červená paprika 1 KL feferónový krém - alebo niečo štipľavé - chilli, feferónka a pod., kto má rád 1/2 KL mleté čierne korenie 3 strúčiky cesnaku ligurček - libeček cca 100 ml vína pri podávaní: kyslá smotana (alebo hustý biely jogurt), pokrájaná pažítka, medvedí cesnak.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí ragú s cizrnou
Recept na Hovězí ragú s cizrnou: Na oleji dlho smažíme pokrájanú cibuľu. Pridáme pokrájané mäso, necháme zatiahnuť. Pridáme mletú papriku, korenie, feferónový krém, pretlak, papriku, paradajku, (možno nahradiť cca 300 ml sterilizovaného leča), osolíme, podlejeme vodou a necháme variť. Priebežne podlievame vodou, pridáme víno. Ku koncu pridáme libeček a cesnak. Keď je mäso mäkké, pridáme uvarenú cizrnu, necháme prejsť varom. Dochutíme príp. štipkou cukru. Podávame s kopčekom kyslej smotany a posypané vňaťami. Vhodnou prílohou je napr. ryža, cestoviny, chlieb...
Poznámka k receptu na Hovězí ragú s cizrnou: Cícer, cizrnu kupujem suchú, nepoužívam konzervy. Premyjem, namočím na pol dňa a cca za hodinu je uvarená. Uvarím väčšie množstvo, časť v krabičke zamrazujem.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí ragú s cizrnou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: magdalenka
- Datum vložení: 01.07.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 400 g hovädzie - hovězí (napr. slabina) 400 g cícer - cizrna v uvarenom stave 3 PL oleja 1 veľká cibuľa alebo 2 malé 2-3 PL paradajkový pretlak 2 paradajky (ošúpané) 2 papriky soľ 1 KL mletá červená paprika 1 KL feferónový krém - alebo niečo štipľavé - chilli, feferónka a pod., kto má rád 1/2 KL mleté čierne korenie 3 strúčiky cesnaku ligurček - libeček cca 100 ml vína pri podávaní: kyslá smotana (alebo hustý biely jogurt), pokrájaná pažítka, medvedí cesnak
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí ragú s cizrnou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí ragú s cizrnou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí ragú s cizrnou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|