RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Hovězí ragú s bílým vínem a žampiony

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Hovězí ragú s bílým vínem a žampiony, recepty Hovězí ragú s bílým vínem a žampiony, Hovězí, ragú, bílým, vínem, žampiony


Recept na Hovězí ragú s bílým vínem a žampiony

Recept na Hovězí ragú s bílým vínem a žampiony je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Hovězí ragú s bílým vínem a žampiony budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
300 g žampionů nebo čerstvých hub 2 lžíce másla čerstvě mletý pepř sůl 250 ml smetany ( výborná je Tatra extra krémová ) 600 g hovězí kližky nebo jiného hovězího ( já měla plec ) lžíce hladké mouky 2 cibule 4 lžíce oleje 200 ml bílého vína lžíce citronové šťávy bylinky ( hladkolistá petržel, tymián.. co kdo rád ).

Hovězí ragú s bílým vínem a žampiony
Zvětšit obrázek

Recept na Hovězí ragú s bílým vínem a žampiony

Recept na Hovězí ragú s bílým vínem a žampiony:
Houby očistíme a nakrájíme na větší kousky. Na pánvi rozehřejeme máslo a hřiby na něm podusíme, cca 10 min. Poté přilijeme smetanu a dalším 5 min. povaříme. Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a zasypeme moukou. Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme na oleji. Přidáme maso a zprudka ho ze všech stran opečeme. K masu přilijeme decku vína, citronovou šťávu, přiklopíme a dusíme doměkka. Během dušení dolijeme víno, zbytek z lahve podáváme k obědu. Když máme maso měkké, přidáme k němu smetanové houby, promícháme a krátce provaříme - necháme zredukovat do hustší konzistence. Podáváme s těstovinami nebo špeclemi. Dozdobíme bylinkami.

Poznámka k receptu na Hovězí ragú s bílým vínem a žampiony:
Zdroj: Rytmus života - Nejchutnější recepty. Mírně upraveno. Ač to podle fota nevypadá, je to moc dobré. Uvařte si to a přesvědčíte se na vlastní jazýček. Dobrou chuť.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí ragú s bílým vínem a žampiony, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: rebeka (Naďa)
  • Datum vložení: 08.05.2012
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 300 g žampionů nebo čerstvých hub 2 lžíce másla čerstvě mletý pepř sůl 250 ml smetany ( výborná je Tatra extra krémová ) 600 g hovězí kližky nebo jiného hovězího ( já měla plec ) lžíce hladké mouky 2 cibule 4 lžíce oleje 200 ml bílého vína lžíce citronové šťávy bylinky ( hladkolistá petržel, tymián.. co kdo rád )
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí ragú s bílým vínem a žampiony, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí ragú s bílým vínem a žampiony - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí ragú s bílým vínem a žampiony

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist