|
Recept na Hovezi pecene s bylinkami a restovanou zeleninou
Recept na Hovezi pecene s bylinkami a restovanou zeleninou je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovezi pecene s bylinkami a restovanou zeleninou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg salu z hovezi kyty 10 strouzku cesneku 5 mensich cibuli 5 mensich mrkvi 2 stonky rapikateho celeru 1 bulva fenyklu kousek dyne 3 lzice balsamikoveho octa 1 lzicka fikove marmelady silny masovy vyvar drceny pepr morska sul olivovy olej maslo 2 vetvicky rozmarynu 2 vetvicky tymianu par listku salveje.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovezi pecene s bylinkami a restovanou zeleninou
Recept na Hovezi pecene s bylinkami a restovanou zeleninou: Vsechnu zeleninu ocistime a nakrajime na vetsi kusy, cibule pouze prepulime, strouzky cesneku nechame cele. Ve vetsi panvi rozehrejeme platek masla a lzici olivoveho oleje a vsechnu zeleninu lehce orestujeme. Posypeme drcenym peprem a soli. Prendame do nadoby na peceni, pridame vetvicky rozmarynu, tymianu a listky salveje. Ve stejne panvi ze vsech stran orestujeme hovezi kytu, kterou jsme posypali drcenym peprem a soli. Takto pripravene maso polozime na zeleninovy zaklad. Do vypeku v panvi prilijeme balsamikovy ocet, trochu vyvaru (cca 100 ml), fikovou marmeladu a nechame prejit varem. Touto smesi prelijeme maso. Pri 180 stupnich peceme do mekka, zhruba 1,5 - 2 hodiny. Prvni hodinu peceme prikryte, pote odkryjeme. Po vyjmuti z trouby nechame maso cca 15 minut odpocinout, pote krajime na platky. Podavame nejlepe s bramborovou kasi.
Poznámka k receptu na Hovezi pecene s bylinkami a restovanou zeleninou: já taky nemám českou klávesnici, ale ze zoufalství jsem se naučila horní řadu poslepu
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovezi pecene s bylinkami a restovanou zeleninou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: aisha
- Datum vložení: 02.12.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 1 kg salu z hovezi kyty 10 strouzku cesneku 5 mensich cibuli 5 mensich mrkvi 2 stonky rapikateho celeru 1 bulva fenyklu kousek dyne 3 lzice balsamikoveho octa 1 lzicka fikove marmelady silny masovy vyvar drceny pepr morska sul olivovy olej maslo 2 vetvicky rozmarynu 2 vetvicky tymianu par listku salveje
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovezi pecene s bylinkami a restovanou zeleninou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovezi pecene s bylinkami a restovanou zeleninou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovezi pecene s bylinkami a restovanou zeleninou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|