|
Recept na Hovezi nudlicky na zpusob japonskeho Hayashi raisu
Recept na Hovezi nudlicky na zpusob japonskeho Hayashi raisu je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovezi nudlicky na zpusob japonskeho Hayashi raisu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g zadniho hoveziho masa (pouzila jsem kytu) 800 ml silneho hoveziho vyvaru 300 g cerstvych zampionu 5 strednich cibuli 1 stredni mrkev 4 strouzky cesneku 4 stredni zrala rajcata 1 lzice rajskeho protlaku 1 lzice sojove omacky 1 lzice + 1 lzicka worcester omacky 2 lzicky kakaa 1 lzicka suseneho tymianu 2 bobkove listy hladka mouka olivovy olej maslo sul a pepr.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovezi nudlicky na zpusob japonskeho Hayashi raisu
Recept na Hovezi nudlicky na zpusob japonskeho Hayashi raisu: Hovezi maso nakrajime na tenke nudlicky. Na vetsi panvi s vyssim okrajem rozehrejeme lzici masla a lzici oleje, pridame pokrajene maso a zprudka opeceme, nechame zatahnout (zesednout). Maso vyjmeme. Do stejne panve pridame lzici masla a na jemna pulkolecka pokrajenou cibuli. Na strednim plameni restujeme do sklovita. Pote pridame prolisovany cesnek, na slabe platky pokrajene zampiony (oloupane a zbavene nozicek) a mrkev a restujeme. Kdyz jsou houby temer mekke, pridame na drobne kosticky nakrajena rajcata (sparena a oloupana), rajsky protlak, kakao, bobkove listy, tymian, podlijeme hovezim vyvarem a nechame varit (zhruba do svareni poloviny objemu). Pote ke smesi pridame maso, sojovou omacku, worcester omacku a dusime do mekka. Ze lzice masla a 1,5 lzice mouky udelame tmavou jisku a primichame ji k masove smesi. Nechame asi 15 minut povarit. Nakonec dochutime soli, peprem a lzickou worcester omacky. Podavame s ryzi.
Poznámka k receptu na Hovezi nudlicky na zpusob japonskeho Hayashi raisu: Do receptu spravne patri trocha cerveneho vina. Jelikoz pri vareni nepouzivam zadny alkohol, nahradila jsem (alespon pro barevnost) kakaem. Misto hoveziho vyvaru je lepsi pouzit demi-glace. Ja ho bohuzel nemam, proto jsem pouzila silny vyvar. inspirace z www.justhungry.com
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovezi nudlicky na zpusob japonskeho Hayashi raisu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: aisha
- Datum vložení: 07.06.2013
- Počet porcí: 5 - 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 600 g zadniho hoveziho masa (pouzila jsem kytu) 800 ml silneho hoveziho vyvaru 300 g cerstvych zampionu 5 strednich cibuli 1 stredni mrkev 4 strouzky cesneku 4 stredni zrala rajcata 1 lzice rajskeho protlaku 1 lzice sojove omacky 1 lzice + 1 lzicka worcester omacky 2 lzicky kakaa 1 lzicka suseneho tymianu 2 bobkove listy hladka mouka olivovy olej maslo sul a pepr
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovezi nudlicky na zpusob japonskeho hayashi raisu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovezi nudlicky na zpusob japonskeho Hayashi raisu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovezi nudlicky na zpusob japonskeho Hayashi raisu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|