|
Recept na Hovězí maso v zeleninovém krému
Recept na Hovězí maso v zeleninovém krému je zařazen v kategorii omáčky.
K přípravě Hovězí maso v zeleninovém krému budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
200g hovězí kližky, půl většího celeru, 1 středně velká mrkev, 1 středně velká petržel, 1 menší cibule, 2-3 lžíce sušeného sojového mléka, nebo sojové smetany, sůl, pepř, 2 lžíce oleje, ocet a cukr podle chuti..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí maso v zeleninovém krému
Recept na Hovězí maso v zeleninovém krému: Hovězí maso nakrájíme na větší kousky. Cibuli osmahneme na oleji, přidáme na kusy nakrájený celer, mrkev, petržel a chvíli restujeme. Přidáme osolené, opepřené maso a ještě chvilku restujeme, aby se maso zatáhlo. Podlijeme vodou a dusíme doměkka. Když je maso měkké, vyjmeme je z omáčky a zeleninu pomixujeme dohladka tyčovým mixérem. V deci vody rozmícháme sojovou smetanu, přilijeme do omáčky a chvilinku provaříme. Podle chuti dochutíme octem, cukrem, popřípadě umělým sladidlem. Podáváme s knedlíkem, nebo s těstovinami, vynikající je také tarhoňa.
Poznámka k receptu na Hovězí maso v zeleninovém krému: Tom Beyk: Tome, jsem ráda, že jsi vyzkoušel a že chutnalo. Bod můžeš dát pouze jeden, přesto mne moc těší, že jsi chtěl dát další!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí maso v zeleninovém krému, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 07.10.2012
- Počet porcí: 1-2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Omáčky
- Suroviny: 200g hovězí kližky, půl většího celeru, 1 středně velká mrkev, 1 středně velká petržel, 1 menší cibule, 2-3 lžíce sušeného sojového mléka, nebo sojové smetany, sůl, pepř, 2 lžíce oleje, ocet a cukr podle chuti.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí maso v zeleninovém krému,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí maso v zeleninovém krému - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí maso v zeleninovém krému
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|