|
Recept na Hovězí kousky s liškami a tymiánem
Recept na Hovězí kousky s liškami a tymiánem je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí kousky s liškami a tymiánem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g zadního hovězího masa 200 g lišek 2 větší cibule 3 stroužky česneku 2 lžíce pnotučné hořčice 3 lžičky uzené mleté papriky 5 větviček čerstvého tymiánu sůl barevný drcený pepř olej 1 balení bramborových gnocchi.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí kousky s liškami a tymiánem
Recept na Hovězí kousky s liškami a tymiánem: Maso nakrájíme na větší kostky, cibuli na proužky a česnek na plátky. Na trošce oleje osmažíme cibuli do zlatova, přidáme maso a opečeme. Osolíme, opepříme, přisypeme plátky česneku, očistěné a překrájené lišky, tymián, hořčici a zasypeme uzenou paprikou. Podlijeme vodou a dusíme zakryté v troubě. Když maso změkne, přimícháme syrové gnocchi, podle potřeby ještě podlijeme vodou a již odkryté dopečeme asi 5 minut v troubě.
Poznámka k receptu na Hovězí kousky s liškami a tymiánem: Měla jsem v lednici klobásky, které už byly třeba spotřebovat, a tak jsem je opekla na pánvi a přidala na talíř.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí kousky s liškami a tymiánem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: dzungila (Andrea)
- Datum vložení: 19.09.2013
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 500 g zadního hovězího masa 200 g lišek 2 větší cibule 3 stroužky česneku 2 lžíce pnotučné hořčice 3 lžičky uzené mleté papriky 5 větviček čerstvého tymiánu sůl barevný drcený pepř olej 1 balení bramborových gnocchi
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí kousky s liškami a tymiánem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí kousky s liškami a tymiánem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí kousky s liškami a tymiánem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|