RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Hovězí kapsa v zeleninové omáčce

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Hovězí kapsa v zeleninové omáčce, recepty Hovězí kapsa v zeleninové omáčce, Hovězí, kapsa, zeleninové, omáčce


Recept na Hovězí kapsa v zeleninové omáčce

Recept na Hovězí kapsa v zeleninové omáčce je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Hovězí kapsa v zeleninové omáčce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1,20 kg nízkého roštěnce,nebo plece vcelku na náplň 300 g anglické slaniny 1 menší cibule 2 větší žampiony 1 lžíce vody 1 menší mrkev 3 stonky řapíkatého celeru 1 rohlík 3 lžíce mléka 1 vejce sůl,mletý pepř na omáčku 20 g anglické slaniny 1 lžíce oleje 2 širší plátky celeru 3 řapíky řapíkatého celeru velká hrst namočených sušených hříbků/můžeme nahradit čerstvými žapiony plátek másla.

Hovězí kapsa v zeleninové omáčce
Zvětšit obrázek

Recept na Hovězí kapsa v zeleninové omáčce

Recept na Hovězí kapsa v zeleninové omáčce:
Rohlík nakrájíme na kostičky a pokropíme mlékem. Do kastůlku dáme orestovat nadrobno nakrájenou slaninu a cibuli. Přidáme na tenké plátky nakrájené žampiony, osmahneme, podlijeme lžící vody,5minut podusiíme a necháme vychladnout. Řapíky a mrkev nakrájíme na menší kostičky a promícháme s vychladlou směsí. K namočenému rohlíku přidáme rozšlehané vejce, osolíme a opepříme. Dále přidáme zeleninovou směs a znova pořádně promícháme. Do opláchnutého a osušeného masa nařízneme kapsu, naplníme nádivkou a pořádně zašijeme. Maso lehce osolíme, opepříme a vložíme do hlubšího kastrolu na nadrobno nakrájenou a na oleji orestovanou slaninu. Necháme ze všech stran zatáhnout a přidáme na větší kousky nakrájené oba celery a z vody vymačkané hříbky. Podlijeme 300 ml horké vody a pod polkičkou dusíme na mírném plameni 30minut. Poté dolijeme 200 ml horké vody a dodusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme a uchováme v teple. Šťávu ponorným mixérem částečně rozmixujeme a podle potřeby doředíme horkou vodou. Přidáme na zjemnění plátek másla a necháme převařit. Z masa odstraníme nit, nakrájíme na plátky a podáváme s omáčkou a knedlíkem.

Poznámka k receptu na Hovězí kapsa v zeleninové omáčce:
V pondělí jsem vařila“Žampionovo-řapíkatý krém“s výsledkem jsme byli moc spokojeni,tak jsem si zkusila podobně zaexperimentovat i s hlavním chodem a o výsledek se tady s Vámi dělím.Pochutnali jsme si. Já jsem připravovala v papiňáku 40minut.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí kapsa v zeleninové omáčce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 30.04.2013
  • Počet porcí: 5-6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 1,20 kg nízkého roštěnce,nebo plece vcelku na náplň 300 g anglické slaniny 1 menší cibule 2 větší žampiony 1 lžíce vody 1 menší mrkev 3 stonky řapíkatého celeru 1 rohlík 3 lžíce mléka 1 vejce sůl,mletý pepř na omáčku 20 g anglické slaniny 1 lžíce oleje 2 širší plátky celeru 3 řapíky řapíkatého celeru velká hrst namočených sušených hříbků/můžeme nahradit čerstvými žapiony plátek másla
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí kapsa v zeleninové omáčce, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí kapsa v zeleninové omáčce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí kapsa v zeleninové omáčce

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist