|
Recept na Haše z vařeného masa a brambor
Recept na Haše z vařeného masa a brambor je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Haše z vařeného masa a brambor budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Dělala jsem ze zbytku vařených vepřových žeber, po obrání cca 250g masa 2 brambory vařené ve slupce 2 vejce 3 stroužky česneku 1- 2PL sádla ( podle typu masa) 2PL sušené smažené cibulky nebo jedna usmažená cibule sušená majoránka pepř čerstvé zelené bylinky ( měla jsem směs petržel, pažitka, libeček) sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Haše z vařeného masa a brambor
Recept na Haše z vařeného masa a brambor: Maso pokrájíme na menší kousky a vhodíme do mixéru. Posekáme celkem najemno. Vychladlé brambory oloupeme a nahrubo nastrouháme k masu. Přidáme koření, cibuli, vejce, bylinky a česnek a promícháme, aby se jednotlivé suroviny spojily. Vymažeme pekáček sádlem, hmotu do něj přendáme a urovnáme povrch. Vložíme do trouby vyhřáté na 220C a opečeme do zlatova. Když se nám začne tvořit kůrka, potřeme ještě zlehka sádlem, které bude probublávat okolo směsi. Podáváme s kysaným zelím, kyselou okurkou apod. a chlebem.
Poznámka k receptu na Haše z vařeného masa a brambor: Z angl. slovníku: "hash" znamená: hašiš, hašé (sekané maso), nasekat, zpackat, suma identifikující data, haš (n:hovor). Možná by se to dalo zpackat i ve francojském slovníku
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Haše z vařeného masa a brambor, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 22.01.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Dělala jsem ze zbytku vařených vepřových žeber, po obrání cca 250g masa 2 brambory vařené ve slupce 2 vejce 3 stroužky česneku 1- 2PL sádla ( podle typu masa) 2PL sušené smažené cibulky nebo jedna usmažená cibule sušená majoránka pepř čerstvé zelené bylinky ( měla jsem směs petržel, pažitka, libeček) sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na haše z vařeného masa a brambor,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Haše z vařeného masa a brambor - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Haše z vařeného masa a brambor
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|