|
Recept na Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem
Recept na Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1kg kančího masa (kýta, hřbet nebo svíčková). Marináda na maso: 15 kuliček černého pepře, 15 kuliček nového koření, 6 bobkových listů, 1 lžíce sušeného tymiánu, 8 kuliček jalovce, snítka rozmarýnu nebo 1/2 lžičky mletého, přiměřené množství oleje (tak aby maso bylo ponořeno), 1 česnek, 1 cibule, sůl dle chuti Suroviny na pečenou zeleninu: 3 červené papriky, 3 zelené papriky, 3 cibule, 2 mrkve, 1/2 bulvy celeru, 6 stroužků česneku, 3 lžíce olivového oleje, sůl a pepř dle chuti Suroviny na mini topinky: starší chléb, olivový olej, česnek a sůl podle chuti.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem
Recept na Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem: Maso nakrájíme na plátky a jenom zlehka poklepeme. Připravíme si marinádu - kuličky koření rozdrtíme v hmoždíři, přidáme nalámané bobkové listy, tymián a rozmarýn, vše spolu rozdrtíme a přesypeme do misky. Ke koření přidáme 1 cibuli nakrájenou na jemno, 1 prolisovaný česnek, sůl podle chuti a olej. Já jsem maso ještě před naložením do marinády trochu z obou stran osolila (plus do marinády jsem taktéž sůl dala). Maso naložíme a necháme nejméně dva dny odležet. Potom je grilujeme (každý si ugriluje dle toho, jak má maso rád propečené):) Zeleninu nakrájíme na kousky, přidáme olivový olej, sůl a pepř podle chuti a také nakrájený česnek, podle toho jak má kdo rád a vše pořádně promícháme. Zeleninu rozvrstvíme na plech s pečícím papírem a pečeme na 200°C do změknutí zeleniny (občas vše promícháme). Mini topinky připravíme tak, že si ukrojíme pár krajíců staršího chleba. Krajíce rozkrájíme na kousky a položíme na plech vyložený pečícím papírem. Vršek kousků chleba potřeme směsí z olivového oleje, česneku a soli. Pečeme ze začátku na 200°C a potom zmírníme na 150°C a dopečeme dozlatova.
Poznámka k receptu na Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem: Tak teď ještě sehnat to kančí maso...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Haribacek (Zdiška)
- Datum vložení: 19.06.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 1kg kančího masa (kýta, hřbet nebo svíčková). Marináda na maso: 15 kuliček černého pepře, 15 kuliček nového koření, 6 bobkových listů, 1 lžíce sušeného tymiánu, 8 kuliček jalovce, snítka rozmarýnu nebo 1/2 lžičky mletého, přiměřené množství oleje (tak aby maso bylo ponořeno), 1 česnek, 1 cibule, sůl dle chuti Suroviny na pečenou zeleninu: 3 červené papriky, 3 zelené papriky, 3 cibule, 2 mrkve, 1/2 bulvy celeru, 6 stroužků česneku, 3 lžíce olivového oleje, sůl a pepř dle chuti Suroviny na mini topinky: starší chléb, olivový olej, česnek a sůl podle chuti
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|