|
Recept na Grenadír
Recept na Grenadír je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Grenadír budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Brambory - 600 g, 2 střední cibule, 3 lžíce sádla, 2 lžíce červené sladké papriky,sůl, těstoviny - 400 g.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Grenadír
Recept na Grenadír: Oloupeme brambory a nakrájíme na malé kousky a dáme je vařit do osolené vody. Nakrájíme nadrobno cibuli a orestujeme ji na rozpáleném tuku, tak aby zesklovatěla. Tesně před odstavením ji zaprášíme červenou paprikou. V dalším hrnci si uvaříme těstoviny. Hotové brambory a těstoviny spolu s orestovanou cibulí dobře promícháme. Směs dáme do varné mísy a necháme mírně zapékat v předehřáté troubě asi 15 - 20 minut. Podáváme s kyselými okurkami.
Poznámka k receptu na Grenadír: Dělávám úplně stejně, ale nezapékám. Děti to maj moc rádi
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Grenadír, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jitka a Vlastik
- Datum vložení: 18.06.2008
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: Brambory - 600 g, 2 střední cibule, 3 lžíce sádla, 2 lžíce červené sladké papriky,sůl, těstoviny - 400 g
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na grenadír,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Grenadír - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Grenadír
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|