|
Recept na Gigantes
Recept na Gigantes je zařazen v kategorii luštěniny.
K přípravě Gigantes budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
- jedno baleni fazole gigantes (největší fazole) - kus vepřového masa (to záleží na vás) - rajský protlak - 3 mrkve - celer - nať celeru - 1 cibule sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Gigantes
Recept na Gigantes: Maso (můžete to nakrájet i na malé kousky) z obou stran lehce usmažíme na cibulce, osolíme, opepříme, přidáme celerovou nať a dáme s trochou vody péct asi hodinku. Máme osolené a uvařené fazole s mrkví a celerem. Mrkev nakrájíme na kolečka, celer s vidličkou rozmačkáme, a všechno s fazolemi přidáme do měkkého masa i s rajským protlakem a dobře zamícháme. Vodu, která se vařila s fazolemi, přiléváme do celé směsi a dáme do trouby péct. Okořeníme podle potřeby, můžeme ještě přidat celerovou nať. Neměla by zůstat voda, jen taková krásná omáčka, přelijeme trochu olivovým olejem, a jíme to s chlebem a řeckým salátem.
Poznámka k receptu na Gigantes: výborné,přidala jsem česnek a nedala celer-ten nemusíme,ale doporučuji těm co mají rádi fazole
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Gigantes, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ramona79
- Datum vložení: 23.07.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Luštěniny
- Suroviny: - jedno baleni fazole gigantes (největší fazole) - kus vepřového masa (to záleží na vás) - rajský protlak - 3 mrkve - celer - nať celeru - 1 cibule sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na gigantes,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Gigantes - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Gigantes
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|