|
Recept na Funebrácká krkovička s černou kaší
Recept na Funebrácká krkovička s černou kaší je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Funebrácká krkovička s černou kaší budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky krkovičky, 2 lžíce sádla, 2 cibule, sůl a pepř, na marinádu: 3 dcl černého piva, 2 lžíce medu, 1lžička čili, 3 stroužky česneku, na kaši: 400 g brambor, 200 g černých fazolí, máslo, sůl a pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Funebrácká krkovička s černou kaší
Recept na Funebrácká krkovička s černou kaší: Z černého piva, medu, čili a česneku připravíme marinádu, do které na pár hodin naložíme plátky masa. V kastrole rozpustíme sádlo, přidáme cibuli, krátce osmahneme. Pak přidáme plátky masa, které předtím osolíme a opepříme. Maso i cibuli pražíme a hlídáme tak dlouho, dokud cibule nezačne hnědnout. V této chvíli je čas vlít nálev v němž jsme marinovali krkovičku. Přiklopíme a dusíme dokud maso nezměkne. Omáčka se během té doby zredukuje na velmi kvalitní sós. Černá kaše: Den předem namočené černé fazole uvaříme doměkka. V druhém hrnci uvařime brambory, taktéž doměkka. Fazole rozmixujeme, přidáme uvařené a vychladlé brambory a vyvoříme kaši do níž zamícháme kousek másla. Osolíme a opepříme. Na talíři zdobíme krkovičku podlitou sósem lžičkou majonézy. © Evosheek
Poznámka k receptu na Funebrácká krkovička s černou kaší: Černé fazole jsou super! POdávám je většinou dohromady s rýžá, akorát se to musí vařit zvlášť a smíchat až nakonec, jinak je to celé černé jak bota
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Funebrácká krkovička s černou kaší, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: evosheek (Ivo)
- Datum vložení: 20.06.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 plátky krkovičky, 2 lžíce sádla, 2 cibule, sůl a pepř, na marinádu: 3 dcl černého piva, 2 lžíce medu, 1lžička čili, 3 stroužky česneku, na kaši: 400 g brambor, 200 g černých fazolí, máslo, sůl a pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na funebrácká krkovička s černou kaší,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Funebrácká krkovička s černou kaší - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Funebrácká krkovička s černou kaší
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|