|
Recept na Fuetové rolky z krkovičky
Recept na Fuetové rolky z krkovičky je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Fuetové rolky z krkovičky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
vepřová krkovice (může být i jiná část prasátka) 2 cibule 2 okurky 2 vejce natvrdo 1 malý rajčatový protlak 4 lahůdkové cibulky několik koleček klobásy Fuet extra(může být i lovecký) plnotučná hořčice 1 libového buřta sterilovaná kapie 1 mrkev tmavá jíška Knorr pepř olej sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Fuetové rolky z krkovičky
Recept na Fuetové rolky z krkovičky: Krkovičku si vykostíme, pokud je s kostí a nařežeme si co největší plátky které naklepeme, osolíme, opepříme, natřeme hořčicí a nakonec 3/4 rajským protlakem, 1/4 nám ho musí zbýt do omáčky. Každý plátek naplníme 1/4 vajíčka na tvrdo uvařeného, 1/4 kyselé okurky, 1/2 lahůdkové cibulky - bílé části, 1/4 buřta a poklademe sterilovanou kapií, stočíme do rolky a zajistíme kovovými jehlami, nebo ovážeme. Cibule si nakrájíme nahrubo, dáme jí na olej osmažit do sklovita a na ní dáme osmažit rolky ze všech stran. Zatím si nakrájíme klobásku Fuet na nudličky, mrkev na slabá kolečka a pokud vám zbyde z plnění plátků cokoliv nakrájíme na malé kousky i zelenou část lahůdkové cibulky. Pokud máme rolky osmahnuté zalijeme je vodou a dusíme, po půl hodině přidáme Fuet, mrkev a vše ostatní, opepříme, dáme zbylou 1/4 rajčatového protlaku, dosolíme a dusíme, až je maso krásně měkké a pak už si jen omáčku zahustíme jíškou Knorr tak, jak máme rádi hustou. Servírujeme rolky nakrájené na kolečka.
Poznámka k receptu na Fuetové rolky z krkovičky: Zase jedna moje improvizace, tentokrát s klobásou Fuet extra, která má opravdu výbornou chuť a jídlo hodně chuťově podtrhne. Podávala jsem s rýží.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Fuetové rolky z krkovičky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 08.06.2013
- Počet porcí: 4-6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: vepřová krkovice (může být i jiná část prasátka) 2 cibule 2 okurky 2 vejce natvrdo 1 malý rajčatový protlak 4 lahůdkové cibulky několik koleček klobásy Fuet extra(může být i lovecký) plnotučná hořčice 1 libového buřta sterilovaná kapie 1 mrkev tmavá jíška Knorr pepř olej sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na fuetové rolky z krkovičky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Fuetové rolky z krkovičky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Fuetové rolky z krkovičky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|