Recept na Francouzský chléb
Recept na Francouzský chléb je zařazen v kategorii domácí pekárna.
K přípravě Francouzský chléb budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 čajová lžička Instantní droždí 400 g Pšeničná mouka hladká 15 gramů máslo 1 čajová lžička sůl 300 ml voda.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Francouzský chléb
Recept na Francouzský chléb: Suroviny nadávkujeme do pečné nádoby v pořadí jak jsou za sebou v seznamu. Pekárnu Panasonic SD-253 nastavíme na program French BAKE, který trvá 6 hodin. Když zazní zvukový signál, tak pekárnu vypneme a chléb z nádoby vyklopíme.
Poznámka k receptu na Francouzský chléb: Jak jsem si všiml, většina jiných pekáren dávkuje suroviny v opačném pořadí. Celkový výsledek záleží na kvalitě a jakosti použité mouky. V tomto případě Biomouka pšeničná hladká, Biomlýn, s.r.o., provoz Březník 254, 675 74 okr. Třebíč. Už jsem měl výsledky mnohem lepší.http://miric.unas.cz
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Francouzský chléb, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: podle velikosti jedlíků
- Datum vložení: 19.04.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Domácí pekárna
- Suroviny: 1 čajová lžička Instantní droždí 400 g Pšeničná mouka hladká 15 gramů máslo 1 čajová lžička sůl 300 ml voda
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na francouzský chléb,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Francouzský chléb - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Francouzský chléb
|
|