RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Francouzská krémová česnečka se sněhovými noky

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Francouzská krémová česnečka se sněhovými noky, recepty Francouzská krémová česnečka se sněhovými noky, Francouzská, krémová, česnečka, se, sněhovými, noky


Recept na Francouzská krémová česnečka se sněhovými noky

Recept na Francouzská krémová česnečka se sněhovými noky je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Francouzská krémová česnečka se sněhovými noky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
• 16 stroužků česneku • 2 lžíce másla • 2 lžíce hladké mouky • 1 litr vody • 2 celá vejce • 200 ml smetany na vaření • 1-2 lžičky soli.

Francouzská krémová česnečka se sněhovými noky
Zvětšit obrázek

Recept na Francouzská krémová česnečka se sněhovými noky

Recept na Francouzská krémová česnečka se sněhovými noky:
Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Pak ho v širokém hrnci nebo v pánvi zlehka osmažíme na másle, aby napěnilo a aby česnek trochu zrůžověl (nesmí ale zhnědnout, to by zhořknul!). Pak ho zaprášíme hladkou moukou, trochu osmahneme a zalijeme litrem vařící vody. Necháme 10 minut povařit. Mezitím oddělíme bílky od žloutků. Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh, žloutky smícháme se smetanou. Potom malou lžíčkou nabíráme malé sněhové nočky a postupně je dáváme zavařit do polívky. Pozor, dost nabydou, a tak je zavařujeme postupně. Oni se pak zase po chvilce zmenší, jakoby splasknou. Polívku odstavíme a nalijeme do ní smetanu s rozšlehanými žloutky, aby se zahustila. Už nevaříme, přidáme jen sůl a můžeme podávat. Přeju dobrou chuť, je to vážně velká dobrota.

Poznámka k receptu na Francouzská krémová česnečka se sněhovými noky:
Česnek je z ní i při tom množství, co je v rozpisu, cítit jen lehce a na jazyku se jen rozplývá.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Francouzská krémová česnečka se sněhovými noky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: marta-b
  • Datum vložení: 14.08.2013
  • Počet porcí: 4-6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: • 16 stroužků česneku • 2 lžíce másla • 2 lžíce hladké mouky • 1 litr vody • 2 celá vejce • 200 ml smetany na vaření • 1-2 lžičky soli
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na francouzská krémová česnečka se sněhovými noky, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Francouzská krémová česnečka se sněhovými noky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Francouzská krémová česnečka se sněhovými noky

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist