|
Recept na Foie gras
Recept na Foie gras je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Foie gras budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
pul kila husich jater foie gras 2 cervene na prouzky nakrajene cibule 1 jablko na platky nakrajene hrstka susenych brusinek husi sadlo, bily spek, 1 dcl brandy sul, pepr, cukr, balzamikovy krem.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Foie gras
Recept na Foie gras: Cibuli na sadle restujeme az zesklovati. Pridame na kosticky nakrajeny spek, nechame vysmahnout cca 2 minutky, pridame jablicka a brusinky, posypeme lzici cukru a michame. Nechame lehce zkaramelizovat a zalejeme deci brandy. Michame , dokud se tekutina nevsakne do smesi. Na druhe panvi rozehrejeme husi sadlo a silnejsi platky jater opekame 4 minuty na kazde strane. Vyndame, osolime, opeprime a na talir pokladame nejdrive cibulovou smes a na ni foie gras. Na taliri zdobime balzamicem.
Poznámka k receptu na Foie gras: casino: 60 km do makra, to se moc nevyplatí. Do Prahy 200. No ale je to blíž než do Maďarska, to je fakt.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Foie gras, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: aachje (ivana)
- Datum vložení: 21.12.2014
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: pul kila husich jater foie gras 2 cervene na prouzky nakrajene cibule 1 jablko na platky nakrajene hrstka susenych brusinek husi sadlo, bily spek, 1 dcl brandy sul, pepr, cukr, balzamikovy krem
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na foie gras,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Foie gras - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Foie gras
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|