Recept na Flamendrova čalamáda
Recept na Flamendrova čalamáda je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Flamendrova čalamáda budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2,5kg slabších okurků 8ks středních cibulí 3 polévkové lžíce soli 1 kávovou lžičku pálivé papriky (já dala jen trošku) 1 kávovou lžičku kari koření 3 kávové šálky octa 2,5 kávového šálku krupicového cukru.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Flamendrova čalamáda
Recept na Flamendrova čalamáda: Okurky a cibuli nakrájíme na tenká kolečka, přidáme sůl a necháme 2 hodiny odležet. Potom odstraníme přebytečnou vodu, přidáme ocet, cukr, papriku a kari a plníme do připravených sklenic, které asi 5-10 minut sterilizujeme.
Poznámka k receptu na Flamendrova čalamáda: Tuto čalamádu můžeme konzumovat hned druhý den.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Flamendrova čalamáda, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Irule (Irena)
- Datum vložení: 03.01.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: 2,5kg slabších okurků 8ks středních cibulí 3 polévkové lžíce soli 1 kávovou lžičku pálivé papriky (já dala jen trošku) 1 kávovou lžičku kari koření 3 kávové šálky octa 2,5 kávového šálku krupicového cukru
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na flamendrova čalamáda,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Flamendrova čalamáda - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Flamendrova čalamáda
|
|