Recept na Filé s česnekovo-petrželkovou omáčkou
Recept na Filé s česnekovo-petrželkovou omáčkou je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Filé s česnekovo-petrželkovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 porce rybího filé 200 ml smetany ke šlehání 100 ml bílého vína 6-8 stroužků česneku hrst nasekané hladkolisté petrželky máslo hladká mouka citrónová šťáva sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Filé s česnekovo-petrželkovou omáčkou
Recept na Filé s česnekovo-petrželkovou omáčkou: Filé osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, obalíme v hladké mouce a zprudka krátce opečeme na másle. Maso vyndáme, ve výpeku osmahneme nasekaný česnek, zasypeme hladkou moukou (asi 2 lžíce) a zalijeme vínem. Přidáme smetanu, osolíme a vrátíme rybí filé, které dusíme v omáčce přibližně 10 minut při nízké teplotě. Masem často pohybujeme, aby se nepřichytávalo ke dnu. Podle potřeby můžeme povolit mlékem. Na závěr vmícháme sekanou petrželku a omáčku dochutíme několika kapkami citrónové šťávy, případně solí.
Poznámka k receptu na Filé s česnekovo-petrželkovou omáčkou: výborné, blahopřeji
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Filé s česnekovo-petrželkovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 17.11.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 porce rybího filé 200 ml smetany ke šlehání 100 ml bílého vína 6-8 stroužků česneku hrst nasekané hladkolisté petrželky máslo hladká mouka citrónová šťáva sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na filé s česnekovo-petrželkovou omáčkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Filé s česnekovo-petrželkovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Filé s česnekovo-petrželkovou omáčkou
|
|