|
Recept na Fenykl- nebojte se experimentu
Recept na Fenykl- nebojte se experimentu je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Fenykl- nebojte se experimentu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Cely fenykl parmesan maslo.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Fenykl- nebojte se experimentu
Recept na Fenykl- nebojte se experimentu: Fenykl nakrajime na ctyri dily. Podusime klasickym zpusobem na pare. Ja pouzivam na zeleninu naparovak na knedliky. Do hrnce dam jen trochu vody, naparovak...hotovo... Fenykl dusime dokud se neda bez problemu propichnou nozikem...Muzeme udelat i uplne do mekka, ale ja mam radeji krupavejsi... Kdyz fenykl vystydne, pripravime si malou panev s trochou masla, fenykl vlozime do panve a posypeme cerstve nastrouhanym parmezanem...Chvilku opekame cca.5. min. Hotovo
Poznámka k receptu na Fenykl- nebojte se experimentu: Skvele jako priloha k masum, stejne pripravuji i cuketu, kazdopadne cuketu krajim na silne platky a pridavam do pary az asi po 10-ti minutach, Fenykl je predsi jen tvrdsi a trva dele nez nam na pare zmekne, oproti tomu cuketka potrebuje jen par minut...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Fenykl- nebojte se experimentu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Petraweid (Petra Weidenhofferova)
- Datum vložení: 08.09.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: Cely fenykl parmesan maslo
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na fenykl- nebojte se experimentu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Fenykl- nebojte se experimentu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Fenykl- nebojte se experimentu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|