|
Recept na Dýňové pyré ( všestranně použitelné)
Recept na Dýňové pyré ( všestranně použitelné) je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Dýňové pyré ( všestranně použitelné) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 máslová dýně nebo hokkaido 1 feferonka 2-3 stroužky česneku 2-3PL čerstvého bylinkového sýru čerstvá bazalka a petrželka sůl, pepř oliv. olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dýňové pyré ( všestranně použitelné)
Recept na Dýňové pyré ( všestranně použitelné): Dýni oloupeme, vydlabeme a nakrájíme na kostky, které dáme na plech nebo pekáč, zastříkneme olivovým olejem, osolíme a opepříme. Vložíme do rozpálené trouby na 220C a pečeme cca 30 minut do měkka. Dýni necháme zchladnout, pak ji rozmačkáme, přidáme prolisovaný česnek, čerstvý sýr, posekanou feferonku, bazalku a petrželku. Dochutíme solí a pepřem. Takto připravené pyré můžeme použít na opečené toasty nebo bagetky, jako náplň do masa nebo jako základ pro polévku či omáčku.
Poznámka k receptu na Dýňové pyré ( všestranně použitelné): Líbí a moc+11
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dýňové pyré ( všestranně použitelné), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 01.08.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: 1 máslová dýně nebo hokkaido 1 feferonka 2-3 stroužky česneku 2-3PL čerstvého bylinkového sýru čerstvá bazalka a petrželka sůl, pepř oliv. olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dýňové pyré ( všestranně použitelné),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dýňové pyré ( všestranně použitelné) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dýňové pyré ( všestranně použitelné)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|