|
Recept na Dušené vepřové v troubě
Recept na Dušené vepřové v troubě je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Dušené vepřové v troubě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g vepřové kýty nakrájené na kostky, 1 červená cibule, (nakrájené na měsíčky) 4 stroužky česneku, (rozetřeného) 100 g salámu chorizo, (nakrájeného) 3 PL olivového oleje, 1 1/2 KL koření PIRI-PIRI, 1 KL mleté uzené papriky, konzerva sekaných rajčat s chilli papričkou a bylinkami, 300 ml kuřecího vývaru, 100 g zelených oliv, sůl, čerstvě mletý pepř, nasekaná petrželová nať, 400 g uvařené cizrny,.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dušené vepřové v troubě
Recept na Dušené vepřové v troubě: Nakrájené maso osolíme, opepříme, okořeníme kořením a na troše oleje opečeme ze všech stran. Zvolíme kastrol vhodný do trouby. Opečené maso vyndáme do misky. Přilijeme zbytek oleje, přidáme cibuli s česnekem a na mírném ohni orestujeme. Přidáme chorizo, osmahneme ho a posypeme mletou uzenou paprikou. Vlijeme rajčata a vývar , přidáme maso. přiklopený kastrol vložíme do rozpálené trouby na 150°C. Pečeme zhruba 1 hod. přidáme cizrnu, olivy a pečeme dokud není maso měkké. Přisypte nasekanou petrželovou nať, je-li potřeba dochuťte solí a pepřem. A pak si necháme chutnat.
Poznámka k receptu na Dušené vepřové v troubě: Zdroj- Apetit mírně upraveno.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dušené vepřové v troubě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: suslajda (Hana)
- Datum vložení: 15.07.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 500 g vepřové kýty nakrájené na kostky, 1 červená cibule, (nakrájené na měsíčky) 4 stroužky česneku, (rozetřeného) 100 g salámu chorizo, (nakrájeného) 3 PL olivového oleje, 1 1/2 KL koření PIRI-PIRI, 1 KL mleté uzené papriky, konzerva sekaných rajčat s chilli papričkou a bylinkami, 300 ml kuřecího vývaru, 100 g zelených oliv, sůl, čerstvě mletý pepř, nasekaná petrželová nať, 400 g uvařené cizrny,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dušené vepřové v troubě,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dušené vepřové v troubě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dušené vepřové v troubě
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|