|
Recept na Drůbeží játra se žampiony na zázvoru
Recept na Drůbeží játra se žampiony na zázvoru je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Drůbeží játra se žampiony na zázvoru budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Balíček drůbežích jater, 1 velká cibule, konzervička žampionů, 2 stroužky česneku, 1 lžička zázvoru, 100 g drůbežího salámu, konzervička tmavých fazolí, 1/2 červené papriky, Solamyl, kostička masoxu, 2 lžíce zakysané smetany, olivový olej, sůl ani není třeba..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Drůbeží játra se žampiony na zázvoru
Recept na Drůbeží játra se žampiony na zázvoru: Na pánvi na oleji mírně orestujeme cibuli nakrájenou na měsíčky, pak přidáme přepůlená játra, které taky orestujeme a chvíli necháme dusit. Pak přidáme žampiony i s nálevem,fazolky, masox, česnek a zázvor, necháme ještě dusit a nakonec dáme salám na proužky a zahustíme Solamylem rozmíchaným ve 3 dcl vody a hustou zakysanou smetanu, promícháme, prohřejeme a můžeme servírovat.
Poznámka k receptu na Drůbeží játra se žampiony na zázvoru: Moje improvizovaná jatýrka dle lednice, kterou vypouštím.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Drůbeží játra se žampiony na zázvoru, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 05.05.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: Balíček drůbežích jater, 1 velká cibule, konzervička žampionů, 2 stroužky česneku, 1 lžička zázvoru, 100 g drůbežího salámu, konzervička tmavých fazolí, 1/2 červené papriky, Solamyl, kostička masoxu, 2 lžíce zakysané smetany, olivový olej, sůl ani není třeba.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na drůbeží játra se žampiony na zázvoru,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Drůbeží játra se žampiony na zázvoru - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Drůbeží játra se žampiony na zázvoru
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|