|
Recept na Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado
Recept na Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400 d drůbežích jater 1 menší cibule 100 g houby penízovky sametonohé, nebo jiné sušený česnek dle chuti 1 lžička koření Adobado(obsahuje:směs sušené zeleniny, uzenou papriku, petrželku) 1 větvička rozmarýnu čerstvě nadrcený pepř olivový olej 1/2 lžíce solamylu sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado
Recept na Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado: Na pánvi s olivovým olejem osmažíme dorůžova na měsíčky nakrájenou cibuli, na ní pak očištěné a na laloky nakrájená játra, ty osmahneme, promícháváme, posypeme česnekem, kořením Adobado, rozmarýnovými lístečky a po chvíli přihodíme na kousky nakrájenou penízovku či jiné houby. Za stálého promíchávání zalijeme vodou, té dáme tolik, kolik budeme chtít šťávy, podusíme, nakonec osolíme a zalijeme malinkým množstvím vody s rozpuštěným solamylem a převaříme.
Poznámka k receptu na Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado: Po obdržení Rojíkova koření, jsem měla touhu hned nějaké vyzkoušet a k těm játrům a houbám se mi hned líbilo Adobado, neboť má houbovou chuť s uzenou vůní. Měli jsme to před týdnem, ale tu dobrou chuť si budu pamatovat a vůni v celé kuchyni také! Podávala jsem s mírně opečenými bramborami na česneku, dobrá bude i rýže. Penízovka sametonohá je výborná houba, která roste celou zimu na kmenech určitých stromů, mě na smutečních vrbách v zahradě.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 21.02.2014
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 400 d drůbežích jater 1 menší cibule 100 g houby penízovky sametonohé, nebo jiné sušený česnek dle chuti 1 lžička koření Adobado(obsahuje:směs sušené zeleniny, uzenou papriku, petrželku) 1 větvička rozmarýnu čerstvě nadrcený pepř olivový olej 1/2 lžíce solamylu sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením adobado,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|