|
Recept na Domácí lahůdková paštika
Recept na Domácí lahůdková paštika je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Domácí lahůdková paštika budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
750 g krůtích jater 250 g másla 200 ml smetany (12%) 2 cibule 3 plátky želatiny rozmarýn pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Domácí lahůdková paštika
Recept na Domácí lahůdková paštika: Játra očistíme a nakrájíme na malé kousky. Cibuli nasekáme nadrobno a zpěníme ji na třetině množství másla. Přidáme několik snítek rozmarýnu a játra a dobře je orestujeme. Plátky želatiny vložíme do kastrůlku nebo misky se smetanou a necháme 10 minut stát. Potom promícháme. Máslo rozpustíme na mírné teplotě. Orestovaná játra s cibulí rozmixujeme ponorným mixérem, přičemž po částech přiléváme smetanu s želatinou a máslo. Trochu másla uschováme na závěrečné zalití paštiky. Dochutíme solí a pepřem, nalijeme do formy a zalijeme zbytkem rozpuštěného másla. Vychladlou paštiku vložíme do ledničky a necháme 2-3 dny uležet.
Poznámka k receptu na Domácí lahůdková paštika: Na dno formy můžeme poklást sekané nebo plátkované mandle či sušené brusinky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Domácí lahůdková paštika, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 05.06.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 750 g krůtích jater 250 g másla 200 ml smetany (12%) 2 cibule 3 plátky želatiny rozmarýn pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na domácí lahůdková paštika,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Domácí lahůdková paštika - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Domácí lahůdková paštika
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|