|
Recept na Dobrota z jednoho kastrolu
Recept na Dobrota z jednoho kastrolu je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Dobrota z jednoho kastrolu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400 g vepřového mletého masa 400 g vinné klobásy 1 kg menších brambor 1 zakysaná smetana 1 větší cibule pažitka-nemusí být majoránka tymián pepř olej sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dobrota z jednoho kastrolu
Recept na Dobrota z jednoho kastrolu: Mleté maso si ochutíme majoránkou, tymiánem, osolíme, zastříkneme trochou vody a necháme odpočívat. Do kastrolu, ve kterém budeme zapékat dáme trochu oleje, na něm opečeme vinnou klobásu a vyndáme jí bokem na talíř a na zbylém vypečeném tuku osmažíme nakrájenou cibuli,když je karamelové barvy, dáme očištěné brambory, nakrájené na kolečka, smažíme a mícháme, přidáme malé množství majoránky, tymiánu a osolíme. Po vypnutí plotýnky si zapneme troubu, vyndáme brambory na talíř ke klobáse, na dno kastrolu na vypečený tuk s cibulí namačkáme mleté maso které nejdřív promícháme s cibulí, na něj rozložíme osmažené brambory, které mírně osolíme, navrch rozložíme osmaženou vinnou klobásu a celé to pokecáme kysanou smetanou. Dáme do trouby a pečeme kolem 30 minut a můžeme servírovat, můžeme posypat pažitkou.
Poznámka k receptu na Dobrota z jednoho kastrolu: Vinnou klobásu jsem trochu víc osmažila, ale byla v pořádku, na chuti to neubylo. Jídlo je vcelku rychlé, pekla jsem tak 4 porce a snědli jsme to až na malinké množství sami dvá a to vypovídá za vše!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dobrota z jednoho kastrolu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 12.12.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 400 g vepřového mletého masa 400 g vinné klobásy 1 kg menších brambor 1 zakysaná smetana 1 větší cibule pažitka-nemusí být majoránka tymián pepř olej sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dobrota z jednoho kastrolu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dobrota z jednoho kastrolu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dobrota z jednoho kastrolu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|