Recept na Djuveč (džuveč)
Recept na Djuveč (džuveč) je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Djuveč (džuveč) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
200 g hovězího masa 200 g vepřového masa 200 g skopového masa 40 g cibule 200 g rajčat 200 g paprik 200 g baklažánů 2 lžíce mleté papriky 2 lžíce sádla 200 g oloupaných brambor šálek rýže vývar z kostí 2 bobkové listy petrželka pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Djuveč (džuveč)
Recept na Djuveč (džuveč): Na sádle zpěníme hrubě nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, osmažíme, přidáme na kostky nakrájenou zeleninu, vmícháme sůl, koření a podlijeme trochou vývaru. Dusíme půl hodiny a přidáme rýži a brambory nakrájené na kostky. Dusíme do měkka a dle potřeby doléváme vývar. Musí to být takové hustější.
Poznámka k receptu na Djuveč (džuveč): Jako přílohu lze dát ještě čerstvý chlebík, nebo uvařím brambory či rýži extra a použiji jako přílohu. Dělám minimálně 1x do měsíce a třeba jen ze dvou, nebo jednoho druhu masa. I tak nám to moc chutná. Zdroj:Co chutná v Evropě (toto je z Chorvatska).
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Djuveč (džuveč), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 08.03.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 200 g hovězího masa 200 g vepřového masa 200 g skopového masa 40 g cibule 200 g rajčat 200 g paprik 200 g baklažánů 2 lžíce mleté papriky 2 lžíce sádla 200 g oloupaných brambor šálek rýže vývar z kostí 2 bobkové listy petrželka pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na djuveč (džuveč),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Djuveč (džuveč) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Djuveč (džuveč)
|
|