RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Delikatesa" z několika druhů jater a hub

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Delikatesa" z několika druhů jater a hub, recepty Delikatesa" z několika druhů jater a hub, Delikatesa", několika, druhů, jater, hub


Recept na Delikatesa" z několika druhů jater a hub

Recept na Delikatesa" z několika druhů jater a hub je zařazen v kategorii ostatní. K přípravě Delikatesa" z několika druhů jater a hub budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
150 g kachních jater 150 g krůtích jater 150 g kuřecích jater 500 g směsi hub / portabella, hnědý žampion, shitake / nebo lesních hub, kdo je má doma / 180 g šunky od kosti nebo šunkového salámu 180 g česnekového boku nebo dobře vyuzené slaniny 3 vejce natvrdo uvařená 3- 4 vejce syrová /větší 3 ks, menší vejce 4 ks / 1 a půl paličky českého česneku sádlo koření gyros nebo jiné koření podle každého sušený medvědí česnek + bylinky podle fantazie majoránka 1 pórek chilli paprička 8- 10 rohlíků / nebo toustový chléb podle každého /.

Delikatesa
Zvětšit obrázek

Recept na Delikatesa" z několika druhů jater a hub

Recept na Delikatesa" z několika druhů jater a hub:
Játra očistíme, osušíme a pokrájíme na malé kousky, všechnu uzeninu nakrájíme na menší kostičky, pórek pokrájíme na tenká kolečka, vejce pokrájíme na čvrtky, rohlíky nebo jiné pečivo pokrájíme na menší kolečka, osolíme, přidáme sádlo, očištěné a pokrájené houby, prolisovaný česnek, syrová vejce, čerstvou majoránku, medvědí česnek a koření. Vše řádně promícháme a hmotu rozdělíme na dvě části. Do jednoho rukávce přidáme ještě sušenou chilli papričku, abychom měli jednu šišku tlačenky pikantnější a druhou méně ostrou. Poté plníme tlačenku do fóliového rukávce na tlačenky, který z obou stran zavážeme provázkem. Rukávce s tlačenkou ponoříme do studené vody, kterou jsme před tím osolili a pomalu vaříme vše asi po dobu 35 minut. Vychladlou tlačenku v rukávu propícháme tam, kde je vzduch, aby se nám pak nedrobila a řádně zatížíme něčím těžkým, tím ji i dobře stlačíme. Na 12-15 hodin vše dáme do lednice. Pokud nám zbyde směs, která se nevešla do rukávů, uděláme dobrou omeletu s vejcem. Máme z toho okolo 2 kg tlačenky, zase jiné, než jsme zvyklí.

Poznámka k receptu na Delikatesa" z několika druhů jater a hub:
Něco jsem zde také viděla, ale vkládám i svou variantu, která se osvědčila a nerozpadá se vůbec. Když nám zbydou suroviny, uděláme si i omeletku s vejcem / viz obrázek /

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Delikatesa" z několika druhů jater a hub, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 03.11.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ostatní
  • Suroviny: 150 g kachních jater 150 g krůtích jater 150 g kuřecích jater 500 g směsi hub / portabella, hnědý žampion, shitake / nebo lesních hub, kdo je má doma / 180 g šunky od kosti nebo šunkového salámu 180 g česnekového boku nebo dobře vyuzené slaniny 3 vejce natvrdo uvařená 3- 4 vejce syrová /větší 3 ks, menší vejce 4 ks / 1 a půl paličky českého česneku sádlo koření gyros nebo jiné koření podle každého sušený medvědí česnek + bylinky podle fantazie majoránka 1 pórek chilli paprička 8- 10 rohlíků / nebo toustový chléb podle každého /
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na delikatesa" z několika druhů jater a hub, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Delikatesa" z několika druhů jater a hub - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Delikatesa" z několika druhů jater a hub

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist