RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Debrecínská vepřová pečeně

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Debrecínská vepřová pečeně, recepty Debrecínská vepřová pečeně, Debrecínská, vepřová, pečeně


Recept na Debrecínská vepřová pečeně

Recept na Debrecínská vepřová pečeně je zařazen v kategorii pomalý hrnec. K přípravě Debrecínská vepřová pečeně budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1,3 kg vepřové kotlety (pečeně) bez kosti vcelku 4 - 5 ks Debrecínských párků 2 větší cibule, 1 mrkev, ¼ bulvy celeru ½ l vývaru z kostí, bobkový list 2 lžíce vepřového sádla, 1 lžíce koření „STAROČECH“ (fy. Davídkovo koření).

Debrecínská vepřová pečeně
Zvětšit obrázek

Recept na Debrecínská vepřová pečeně

Recept na Debrecínská vepřová pečeně:
Vepřovou pečeni si převážeme motouzem, tak aby si udržela kulatý tvar. Připravíme si debrecínské párky, které si dáme zmrazit (lépe se nám tak bude pečeně plnit). Do převázané vepřové pečeně si uděláme tenkým dlouhým nožem skrz celou délku otvor. Tento vyplníme párkem. Stejně postupujeme i se zbytkem párků. Maso následně na povrchu bohatě osolíme a obalíme ve směsi koření. Připravíme si pomalý hrnec (dále jen PH). Na pánvi si rozpustíme dvě lžíce vepřového sádla a opečeme na něm celou pečeni ze všech stran. Opečené maso přendáme do připraveného PH. Do výpeku z masa vložíme nakrájené cibule, mrkev a celer a lehce opečeme a poté přidáme k masu do PH. Podlijeme ½ litrem vývaru, přidáme 2 bobkové listy a PH přikryjeme pokličkou a připravujeme v poloze LOW cca 5 hodin. Maso poté vyjmeme a udržujeme v teple. Lžičku vepřového sádla, smícháme se lžicí hladké mouky. Přidáme do PH k výpeku na zahuštění. Promícháme a necháme ještě 30 minut na program LOW probublávat. Poté omáčku scedíme a dochutíme dle potřeb solí a pepřem. Z masa odstraníme motouz a velmi ostrým nožem krájíme na silnější plátky. Příloha šťouchané brambory.

Poznámka k receptu na Debrecínská vepřová pečeně:
Tak tohle vypadá skvostně. Poslintal jsem si monitor. (pardon).

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Debrecínská vepřová pečeně, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
  • Datum vložení: 15.01.2014
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pomalý hrnec
  • Suroviny: 1,3 kg vepřové kotlety (pečeně) bez kosti vcelku 4 - 5 ks Debrecínských párků 2 větší cibule, 1 mrkev, ¼ bulvy celeru ½ l vývaru z kostí, bobkový list 2 lžíce vepřového sádla, 1 lžíce koření „STAROČECH“ (fy. Davídkovo koření)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na debrecínská vepřová pečeně, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Debrecínská vepřová pečeně - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Debrecínská vepřová pečeně

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist