RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče), recepty Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče), Ďábelské, toasty, (


Recept na Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)

Recept na Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče) je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
25 dkg hovězího libového masa, 20 dkg salámu Gothaj, Moravanka, olej, 1 cibule, 1 stroužek česneku, 1 lžíce kečupu, 2 lžičky hořčice, 4 feferonky (EFKO-ďábelské feferonky), 1 lžíce Worcesterové omáčky, 1/2 lžičky tabasca, sůl, pepř, 1 lžička sladké papriky, topinky či toastový chléb.

Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)
Zvětšit obrázek

Recept na Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)

Recept na Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče):
Do jedné mísy drobně nakrájíme salám (velikost čtverečků asi jako čočka), scezenou Moravanku (feferonku vyhodíme) bez láku a zrovna tak nakrájené jako předchozí, drobně nakrájené feferonky. Přikryjeme, aby neoschlo. Do druhé misky či talíře nameleme na mlýnku na maso (v nejhorším případě musíme velice drobně nakrájet) hovězí maso (drobné nakrájení všech surovin je kvůli tomu, aby po zakousnutí do toustu či topinky se zbytek směsi nerozkutálel a nespadl na koberec či do klína). Opět přikryjeme, aby neoschlo. Na talířek či do mističky utřeme či prolisujeme česnek. Nakrájíme cibuli a připravíme veškeré zbývající ingredience. Maso dáme na zpěněnou cibulku, přidáme sladkou papriku, sůl a dusíme (mírný plamen). Nepodléváme, když, tak jen max. 1 lžičku (já ještě nikdy nemusel). V polovině (za cca 4 min) přidáme 2 lžičky hořčice, 1 lžíci kečupu, 1 lžíci worchesteru, 1/2 lžičky tabasca (či 1 lžičku pálivé papriky), utřený česnek a pepř. Rychle promícháme a opět rychle zakryjeme poklicí. Když je maso měkké, přidáme obsah mísy se salámem, Moravankou a feferony. Promícháme, chvíli necháme přikryté prohřát (cca 4-5 min.) a odstavíme. Teplé mažeme na topinky nebo opečenou veku, zdobíme nasekanou petrželovou natí.

Poznámka k receptu na Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče):
Já osobně upřednostňuji nechat vystydnout a nechat chutě pořádně rozvinout. A až třeba za půl dne trošku opražit nasucho veku (pár minut na 150 °C), namazat směs a posypat petrželovou natí. Pak ale připravte „hasící prostředky“: pivo, víno, atd.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče), kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: ivanhoe111
  • Datum vložení: 22.12.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 25 dkg hovězího libového masa, 20 dkg salámu Gothaj, Moravanka, olej, 1 cibule, 1 stroužek česneku, 1 lžíce kečupu, 2 lžičky hořčice, 4 feferonky (EFKO-ďábelské feferonky), 1 lžíce Worcesterové omáčky, 1/2 lžičky tabasca, sůl, pepř, 1 lžička sladké papriky, topinky či toastový chléb
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče), pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist