|
Recept na Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)
Recept na Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče) je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
25 dkg hovězího libového masa, 20 dkg salámu Gothaj, Moravanka, olej, 1 cibule, 1 stroužek česneku, 1 lžíce kečupu, 2 lžičky hořčice, 4 feferonky (EFKO-ďábelské feferonky), 1 lžíce Worcesterové omáčky, 1/2 lžičky tabasca, sůl, pepř, 1 lžička sladké papriky, topinky či toastový chléb.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)
Recept na Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče): Do jedné mísy drobně nakrájíme salám (velikost čtverečků asi jako čočka), scezenou Moravanku (feferonku vyhodíme) bez láku a zrovna tak nakrájené jako předchozí, drobně nakrájené feferonky. Přikryjeme, aby neoschlo. Do druhé misky či talíře nameleme na mlýnku na maso (v nejhorším případě musíme velice drobně nakrájet) hovězí maso (drobné nakrájení všech surovin je kvůli tomu, aby po zakousnutí do toustu či topinky se zbytek směsi nerozkutálel a nespadl na koberec či do klína). Opět přikryjeme, aby neoschlo. Na talířek či do mističky utřeme či prolisujeme česnek. Nakrájíme cibuli a připravíme veškeré zbývající ingredience. Maso dáme na zpěněnou cibulku, přidáme sladkou papriku, sůl a dusíme (mírný plamen). Nepodléváme, když, tak jen max. 1 lžičku (já ještě nikdy nemusel). V polovině (za cca 4 min) přidáme 2 lžičky hořčice, 1 lžíci kečupu, 1 lžíci worchesteru, 1/2 lžičky tabasca (či 1 lžičku pálivé papriky), utřený česnek a pepř. Rychle promícháme a opět rychle zakryjeme poklicí. Když je maso měkké, přidáme obsah mísy se salámem, Moravankou a feferony. Promícháme, chvíli necháme přikryté prohřát (cca 4-5 min.) a odstavíme. Teplé mažeme na topinky nebo opečenou veku, zdobíme nasekanou petrželovou natí.
Poznámka k receptu na Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče): Já osobně upřednostňuji nechat vystydnout a nechat chutě pořádně rozvinout. A až třeba za půl dne trošku opražit nasucho veku (pár minut na 150 °C), namazat směs a posypat petrželovou natí. Pak ale připravte „hasící prostředky“: pivo, víno, atd.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ivanhoe111
- Datum vložení: 22.12.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 25 dkg hovězího libového masa, 20 dkg salámu Gothaj, Moravanka, olej, 1 cibule, 1 stroužek česneku, 1 lžíce kečupu, 2 lžičky hořčice, 4 feferonky (EFKO-ďábelské feferonky), 1 lžíce Worcesterové omáčky, 1/2 lžičky tabasca, sůl, pepř, 1 lžička sladké papriky, topinky či toastový chléb
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|