|
Recept na Ďábelská játra s pečenými brambůrky
Recept na Ďábelská játra s pečenými brambůrky je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Ďábelská játra s pečenými brambůrky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g drůbežich jater 4 menší cibule 3PL plnotučné hořčice 3PL kremžské hořčice 6 stroužků česneku 2 lžičky pálivé papriky 2 lžičky sladké papriky 3 lžičky chilli koření drcený kmín,libeček masox,sůl Brambory: 4-6 brambor (podle počtu strávníků) kari,sůl,olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ďábelská játra s pečenými brambůrky
Recept na Ďábelská játra s pečenými brambůrky: 1. Do mísy dáme dvě nahrubo nakrájené cibule,pokrájená játra,hořčici,obě papriky,chilli,prolisovaný česnek.Vše promícháme a necháme odležet. 2. Na oleji si zpěníme najemno nakrájené 2cibule s kmínem a pepřem.Přidáme játra osmahneme,podlijeme vodou a necháme dusit,dokud játra nezměknou,přidáme libeček a masox.Omáčku zahustíme jíškou. 3. Brambory oloupeme,omyjeme nakrájíme,necháme uvařit do poloměkka. Dáme do mísy,posypeme kari,solí ,polijeme trochou oleje a promícháme. Pečeme dokud nezměknou na 250°C.
Poznámka k receptu na Ďábelská játra s pečenými brambůrky: A vzniklo tak že jsem jako ,, Král já první,,dávala všeho přiměřeně
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ďábelská játra s pečenými brambůrky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Lilith-Isa (Šárka)
- Datum vložení: 25.12.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 500g drůbežich jater 4 menší cibule 3PL plnotučné hořčice 3PL kremžské hořčice 6 stroužků česneku 2 lžičky pálivé papriky 2 lžičky sladké papriky 3 lžičky chilli koření drcený kmín,libeček masox,sůl Brambory: 4-6 brambor (podle počtu strávníků) kari,sůl,olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Ďábelská játra s pečenými brambůrky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ďábelská játra s pečenými brambůrky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ďábelská játra s pečenými brambůrky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|