Recept na Country pečené kuře na kysaném zelí
Recept na Country pečené kuře na kysaném zelí je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Country pečené kuře na kysaném zelí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
- 1 kuře bez drobů - 1/2 kg kysaného zelí - 2 čl koření Country mix - sůl - 2 dl piva - máslo.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Country pečené kuře na kysaném zelí
Recept na Country pečené kuře na kysaném zelí: Do pekáčku nebo remosky nasypeme kysané zelí, ze kterého jsme slili lák a rozhrneme ho na souvislou vrstvu. Kuře rozporcujeme na 8 dílů (křídla, prsa, horní a spodní stehna), osolíme a posypeme směsí koření. Připravené kousky kuřete naklademe na kysané zelí. Pečeme cca 1 hod (v troubě pod pokličkou při 180 - 200°C) do zlatova. Při pečení a obracení prostříkneme pivem a poklademe plátky másla. Podáváme s bramborem nebo bramborovým knedlíkem.
Poznámka k receptu na Country pečené kuře na kysaném zelí: Ja pridávam ďalšie foto aj bodTiež som pridala slaninku a cibuľuNemohli sme sa dojesť,dávno som takéto kura nerobila
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Country pečené kuře na kysaném zelí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Hucak_L (Libor)
- Datum vložení: 06.06.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: - 1 kuře bez drobů - 1/2 kg kysaného zelí - 2 čl koření Country mix - sůl - 2 dl piva - máslo
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na country pečené kuře na kysaném zelí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Country pečené kuře na kysaném zelí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Country pečené kuře na kysaném zelí
|
|