|
Recept na Čínská "červená" polévka
Recept na Čínská "červená" polévka je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Čínská "červená" polévka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Kuřecí směs na polévku, nebo kuřecí prso, 1 cibule, bobkový list, nové koření (6 kuliček), velký protlak, 2 kostky masového bujónu, 1 velká mrkev, kukuřice, hrášek, paprika 2 vejce cukr, ocet, škrob chilli, sojová omáčka Olivový olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Čínská "červená" polévka
Recept na Čínská "červená" polévka: Nejdřív si uvaříme kuřecí směs na polévku, já tentokrát použila kuřecí stehenní řízek.Když je maso pořádně uvařené nakrájíme ho na malinké kousíčky. Vývar můžem použít rovnou do polévky, ale i přesto do ní budeme přidávat bujón. A teď už jdem na tu polévku: Na olivovém oleji osmahneme cibulku s bobkovým listem a novým kořením, až je cibule růžová. Zalejme protlakem a vývarem,který jsme si připravili pomocí kostek bujónu a vařící vody ( nebo vývaru z masa). Přidáme mrkev, a vaříme dokuď je mrkev pěkně měkká - čím menší kostky uděláme, tím to bude rychlejší :-) Poté přidáme kukuřici, hrášek a papriku. Dochutíme sojovou omáčkou, chilli , můžeme použít i tabasco, solí a pepřem. Přidáme cca 3 lžíce cukru, a dvě lžíce octa. Přivedeme k varu a do polévky nalejeme rozkvedlané vejce, které v polévce hned zase rozmícháváme metličkou, aby se vejce nespojily, a byly z nich malinkaté trhance. přidáme maso nakrájené na malé kousky. Pokud jsme s polévkou chuťově spokojení, vyndáme bobkový list a nové koření. Nakonec zahustíme škrobem...na 3 litry polévky dávám 4 vrchovaté lžičky škrobu rozmíchané v trošce vody.
Poznámka k receptu na Čínská "červená" polévka: Polévka je naprosto výborná, a stejná jako udělají větnaci u nás v "pandě" snad Vám bude také chutnat...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čínská "červená" polévka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Iduun
- Datum vložení: 28.03.2013
- Počet porcí: cca 3 litry
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: Kuřecí směs na polévku, nebo kuřecí prso, 1 cibule, bobkový list, nové koření (6 kuliček), velký protlak, 2 kostky masového bujónu, 1 velká mrkev, kukuřice, hrášek, paprika 2 vejce cukr, ocet, škrob chilli, sojová omáčka Olivový olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čínská "červená" polévka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čínská "červená" polévka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čínská "červená" polévka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|