|
Recept na Čína podle vlastní chuti
Recept na Čína podle vlastní chuti je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Čína podle vlastní chuti budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Vepřové ( libové ) maso Zelenina: barevné papriky, mrkev, celer, cibule, česnek, pórek, hl. bílé zelí, čínské zelí, sušené houby, bambusové výhonky koření a ochucovadla:koření na čínu, kari, sůl, cukr(zkaramelizovaný), chilli, Curry sauce, Sweet-Chilli sauce a sojová omáčka. Škrobovou moučku, olivový olej, vývar a nebo voda. Příloha:vařená rýže nebo opékané čínské nudle dle návodu..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Čína podle vlastní chuti
Recept na Čína podle vlastní chuti: Nebudu uvádět hmotnost uvedených ingrediencí, to záleží jen na chuti a množství. Maso naklepeme, nakrájíme na nudličky, smícháme s rozpuštěnou ve vodě škrobovou moučkou a dáme na půl hodinky do chladu. Do rozpálené Wok pánve dáme PL oleje a maso zprudka opečeme do zlatava. Poté vyjmeme a do pánve vložíme veškerou nakrájenou zeleninu na větší kousky (houby předem namočíme,nejlépe přes noc). Orestujeme, podlejeme vývarem a dusíme do doby než je zelenina měkká, ale přitom křehká(nepřevařená). Přidáme připravené maso, ochutíme uvedenými ochucovadly a kořením. Zahustíme podle potřeby rozmíchanou škrobovou moučkou s vodou.
Poznámka k receptu na Čína podle vlastní chuti: Protože jsme milovníci asijských jídel, uvařili jsme toto jídlo "co dům dal ", ale musím konstatovat, že všem, kteří pozřeli toto jídlo, velice chutnalo.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čína podle vlastní chuti, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: pavelk (Pavel K)
- Datum vložení: 16.03.2010
- Počet porcí: 5 porcí
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Vepřové ( libové ) maso Zelenina: barevné papriky, mrkev, celer, cibule, česnek, pórek, hl. bílé zelí, čínské zelí, sušené houby, bambusové výhonky koření a ochucovadla:koření na čínu, kari, sůl, cukr(zkaramelizovaný), chilli, Curry sauce, Sweet-Chilli sauce a sojová omáčka. Škrobovou moučku, olivový olej, vývar a nebo voda. Příloha:vařená rýže nebo opékané čínské nudle dle návodu.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čína podle vlastní chuti,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čína podle vlastní chuti - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čína podle vlastní chuti
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|