RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Čína dle Patrika

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Čína dle Patrika, recepty Čína dle Patrika, Čína, , dle, Patrika


Recept na Čína dle Patrika

Recept na Čína dle Patrika je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Čína dle Patrika budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg kuřecích prsou 3 žloutky 4 lžíce sojové omáčky 2 lžíce worchestru 1-2 lžičky podravky ((Originál) 3 stroužky česneku 1x lžička kari (používám mlýnek)ale je to na Vás špička nože chilli či jiné ostré s capsaicinem 3 lžíce oleje (slunečnice,oliva) Vše rozmícháme a přidáme nakrájené maso, marinujeme 2 hodiny až třeba 3-4 dny Škrobová moučka 100 g Mrkev 2x větší, nakrájet na julien - SIRKY Bílé zelí nakrájet na nudličky (200-400 gramů) dle chuti + pórek na finále.

Čína  dle Patrika
Zvětšit obrázek

Recept na Čína dle Patrika

Recept na Čína dle Patrika:
Na 1 kg kuřecích prsou nakrájených na tenké plátky (ne nudličky) 3-5 mm napříč prsem potřebuješ toto: Samotná tepelná úprava je to nejdůležitější. Nejprve orestuji na trošce oleje mrkev (2-3 min.), poté přidám trochu kari a po 30-ti vteřinách odrazím troškou vody (ani velkej panák), zredukuji a odeberu bokem. Každý kousek kuřecího masa obalím ve škrobu, poté z každé strany minutku dvě zarestuji a vyndavám na misku. Vytřu pánev dočista a na trošce čistého oleje dám zarestovat zelí 2-4 minuty, přidám hotové maso a mrkev, zastříknu sojovou omáčkou, poté zaleju trochou vody či kuřecím vývarem, několikrát protočím a na poslední minutku-dvě přidám ozdobně nakrájený pórek. Výsledek je dle mého názoru úžasný. A to zelí?? Bambusové výhonky strčí do kapsy. Příloha dle chuti : nudle (na trhu mám vyzkoušené VIMIXA NOODLES(Do 40 Kč)Tesco, Albert - excelentní ! Či jasmínová nebo prostě dostupná rýže, hlavně jí udělat bez příchutí, jen se solí, chutí je v číně bambilion.

Poznámka k receptu na Čína dle Patrika:
Cocoska:Díky,na fotkách je ještě nakrájená mladá cuketka,protočená jen minutku dvě je v tom taky bezva

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čína dle Patrika, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: patas6811
  • Datum vložení: 25.08.2013
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 1 kg kuřecích prsou 3 žloutky 4 lžíce sojové omáčky 2 lžíce worchestru 1-2 lžičky podravky ((Originál) 3 stroužky česneku 1x lžička kari (používám mlýnek)ale je to na Vás špička nože chilli či jiné ostré s capsaicinem 3 lžíce oleje (slunečnice,oliva) Vše rozmícháme a přidáme nakrájené maso, marinujeme 2 hodiny až třeba 3-4 dny Škrobová moučka 100 g Mrkev 2x větší, nakrájet na julien - SIRKY Bílé zelí nakrájet na nudličky (200-400 gramů) dle chuti + pórek na finále
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čína dle patrika, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čína dle Patrika - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čína dle Patrika

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist