Recept na Čína českého houbaře
Recept na Čína českého houbaře je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Čína českého houbaře budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g kuřecích prsních řízků 300 g pevných menších hub / nejlépe hřibů a křemeňáků / 1 velký pórek l lžička zázvoru 1-2 lžičky kari sojová omáčka cca 4 lžíce ústřicová omáčka cca 2 lžíce sladká chilli omáčka - podle chuti olej cibulková nať.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Čína českého houbaře
Recept na Čína českého houbaře: Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, promícháme s oběma omáčkami, se zázvorem a kari a necháme uležet, nejlépe do druhého dne. Lesní houby nakrájíme na větší kousky, osolíme a podusíme na oleji doměkka. Na pánvi rozpálíme trochu oleje, vložíme připravené maso, zprudka orestujeme, přidáme pórek nakrájený na kolečka a společně smažíme až je maso hotové / nesmí být uvnitř růžové /. Krátce před koncem přidáme připravené houby a společně dokončíme. Na talířích zakápneme chilli omáčkou podle chuti a hustě posypeme jemně pokrájenou cibulkovou natí.
Poznámka k receptu na Čína českého houbaře: Jako příohu jsem zvolila kuskus / máme ho rádi /, ale hodí se i rýže, různě upravené brambory nebo nudle.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čína českého houbaře, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: maris
- Datum vložení: 21.11.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 500 g kuřecích prsních řízků 300 g pevných menších hub / nejlépe hřibů a křemeňáků / 1 velký pórek l lžička zázvoru 1-2 lžičky kari sojová omáčka cca 4 lžíce ústřicová omáčka cca 2 lžíce sladká chilli omáčka - podle chuti olej cibulková nať
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čína českého houbaře,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čína českého houbaře - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čína českého houbaře
|
|