|
Recept na Čertovská štika
Recept na Čertovská štika je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Čertovská štika budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Štika, hladká mouka, sůl, Harissa, rybí vývar asi 200ml, plátek másla, strouhaná mrkev s celerem - 1 miska, strouhaný sýr - 1 miska,olej na smažení..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Čertovská štika
Recept na Čertovská štika: Vyfiletovanou štiku naporcujeme, osolíme a poprášíme hladkou moukou. Opečeme na rozpáleném oleji z obou stran. Takto opečené porce jemně potřeme Harissou, na kterou dáme vrstvu strouhané mrkve a celeru.Do pekáčku dáme rybí vývar a plátek másla. Připravené porce dáme zapéct do trouby na 200 stupňů přibližně na 15 minut.Při pečení podléváme jednotlivé porce vývarem. Poté dáme na každou porci strouhaný sýr, přepneme troubu na gril a pokrm ještě 5 minut grilujeme. Podáváme s pečivem, bramborem, nebo jinou přílohou, kterou máme rádi.
Poznámka k receptu na Čertovská štika: Pokud nemáte rybí vývar, podlejte pouze vodou.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čertovská štika, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: hanahcotton (Hanka Svatušková)
- Datum vložení: 07.04.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: Štika, hladká mouka, sůl, Harissa, rybí vývar asi 200ml, plátek másla, strouhaná mrkev s celerem - 1 miska, strouhaný sýr - 1 miska,olej na smažení.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čertovská štika,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čertovská štika - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čertovská štika
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|