|
Recept na Celozrnné špagety aglio&tomato - lehké, letní a dobré
Recept na Celozrnné špagety aglio&tomato - lehké, letní a dobré je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Celozrnné špagety aglio&tomato - lehké, letní a dobré budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
300g celozrnné špagety 5* stroužky česneku 150-200g rajčátek 2pl olivového oleje čersvě nasekané bylinky: -hrst čerstvé bazalky -rozmarýn -trocha saturejky nebo tymianu hrubozrná sůl trocha pepře, když není saturejka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Celozrnné špagety aglio&tomato - lehké, letní a dobré
Recept na Celozrnné špagety aglio&tomato - lehké, letní a dobré: Špagety uvaříme ve vroucí osolené vodě dle návodu na obalu. Česnek nakrájíme na plátky nebo na jemno stejně jako bylinky, také rajčata nakrájíme na menší kousky. Na pánev dáme rozehřát olivový olej vložíme česnek a rajčata a krátce orestujeme přídáme byliny, potom dobře okapané špagety a společně promícháme, osolíme a prohřejeme ještě chvilku na pánvi. Ihned podáváme. Celé restování by nemělo trvat déle jak 5minut. Je to opravdu jen o uvolňování chutí a ohřívání.
Poznámka k receptu na Celozrnné špagety aglio&tomato - lehké, letní a dobré: Tohle jídlo je dietní, nasytí vás ale přitom je lehké. Ideální do letních dnů.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Celozrnné špagety aglio&tomato - lehké, letní a dobré, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: BarborkaS. (Barborka Š.)
- Datum vložení: 31.08.2012
- Počet porcí: 2-3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: 300g celozrnné špagety 5* stroužky česneku 150-200g rajčátek 2pl olivového oleje čersvě nasekané bylinky: -hrst čerstvé bazalky -rozmarýn -trocha saturejky nebo tymianu hrubozrná sůl trocha pepře, když není saturejka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na celozrnné špagety aglio&tomato - lehké, letní a dobré,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Celozrnné špagety aglio&tomato - lehké, letní a dobré - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Celozrnné špagety aglio&tomato - lehké, letní a dobré
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|