RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Cannelloni s voňavou masovou směsí a bešamelem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Cannelloni s voňavou masovou směsí a bešamelem, recepty Cannelloni s voňavou masovou směsí a bešamelem, Cannelloni, voňavou, masovou, směsí, bešamelem


Recept na Cannelloni s voňavou masovou směsí a bešamelem

Recept na Cannelloni s voňavou masovou směsí a bešamelem je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Cannelloni s voňavou masovou směsí a bešamelem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 balení cannelloni (250 g) masová směs: 500 g mletého masa 100 g ementálu 200 g hlívy ústřičné 1 mrkev 2 žloutky 1-2 stroužky česneku 1/2 svazku pažitky 1 lžička koření pěti vůní pepř sůl bešamel: 3 lžíce másla 3 lžíce hladké mouky 600 ml mléka 150 g toustového plátkového sýra s chutí ementálu bylinková kostka 1/2 svazku pažitky.

Cannelloni s voňavou masovou směsí a bešamelem
Zvětšit obrázek

Recept na Cannelloni s voňavou masovou směsí a bešamelem

Recept na Cannelloni s voňavou masovou směsí a bešamelem:
Mleté maso osolíme a dobře promícháme s nadrobno nasekanou hlívou, jemně nastrouhanou mrkví a sýrem, prolisovaným česnekem, žloutky, pažitkou a kořením. Masovou směsí naplníme cannelloni. Rozehřejeme máslo, zasypeme moukou, osmažíme ji a zalijeme studeným mlékem. Po zhoustnutí vložíme do bešamelu toustový sýr a bylinkovou kostku, stáhneme teplotu a necháme rozpustit dohladka. Nakonec vmícháme nasekanou pažitku, případně dosolíme. Troubu předehřejeme na 200°C. Na dno pekáčku nebo zapékací misky nalijeme trochu bešamelu, poskládáme naplněné cannelloni a přelijeme bešamelem. Zakryjeme alobalem a vložíme do trouby na půl hodiny. Poté alobal odstraníme a zapékáme ještě cca 15 minut.

Poznámka k receptu na Cannelloni s voňavou masovou směsí a bešamelem:
Recept je inspirovaný knihou Vaření v přímém přenosu. Z masové směsi se vytvářejí placičky, které se položí na plátky brambor, zalijí koupenou sýrovou omáčkou a zapékají v troubě. Mně napadlo směsí naplnit cannelloni a zapéct s pažitkovo-sýrovým bešamelem.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Cannelloni s voňavou masovou směsí a bešamelem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 12.11.2010
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 1 balení cannelloni (250 g) masová směs: 500 g mletého masa 100 g ementálu 200 g hlívy ústřičné 1 mrkev 2 žloutky 1-2 stroužky česneku 1/2 svazku pažitky 1 lžička koření pěti vůní pepř sůl bešamel: 3 lžíce másla 3 lžíce hladké mouky 600 ml mléka 150 g toustového plátkového sýra s chutí ementálu bylinková kostka 1/2 svazku pažitky
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na cannelloni s voňavou masovou směsí a bešamelem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Cannelloni s voňavou masovou směsí a bešamelem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Cannelloni s voňavou masovou směsí a bešamelem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist