|
Recept na Cannelloni s mletým masem zapečené se sýrem
Recept na Cannelloni s mletým masem zapečené se sýrem je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Cannelloni s mletým masem zapečené se sýrem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
8-10 ks cannelloni 400 g mletého masa-nejlépe doma mletého konzerva oloupaných rajčat nebo čerstvá 15 dkg trdého sýra nahrubo nastrouhaného 1/2 červené papriky 1 vejce 2 PL olivového oleje kečup-může být i ostrý 1 menší cibule 2 stroužky česneku pažitka sušený libeček sůl pepř mletý bylinky čerstvé nebo sušené: bazalka, rozmarýn nebo tymián.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Cannelloni s mletým masem zapečené se sýrem
Recept na Cannelloni s mletým masem zapečené se sýrem: Troubu předehřejeme na 250°C, horkovzdušnou na 220°C. Do mísy dáme mleté maso, vejce, sůl, pepř, nadrobno nakrájenou papriku, propasírovaný stroužek česneku, libeček, pažitku a vše dobře promícháme. Cannelloni touto směsí naplníme. Do zapékací nádoby dáme olej, na proužky nakrájenou cibuli, plátky česneku, půlku pokrájených rajčat, bazalku, rozmarýn a vše lehce osolíme. Na to položíme cannelloni. Zbytek pokrájených rajčat smícháme s kečupem, nalijeme na cannelloni a posypeme sýrem. Zapékací nádobu přikryjeme poklicí nebo alobalem, dáme do trouby a pečeme cca 30 minut. Po této době teplotu stáhneme na 220°C, horkovzdušnou na 200°C a cannelloni ještě dalších 15 minut dopékáme. Každá trouba peče jinak, takže raději kontrolujte, zda už povrch se sýrem dostává zlatavo-hnědou barvu, to jsou canelloni hotové
Poznámka k receptu na Cannelloni s mletým masem zapečené se sýrem: ...jednou jsem to plněné potrubí zkoušel zapékat nastojato... No, nedopadlo to, ale ani se to nevyhodilo
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Cannelloni s mletým masem zapečené se sýrem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: radiator (Míla)
- Datum vložení: 01.02.2015
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: 8-10 ks cannelloni 400 g mletého masa-nejlépe doma mletého konzerva oloupaných rajčat nebo čerstvá 15 dkg trdého sýra nahrubo nastrouhaného 1/2 červené papriky 1 vejce 2 PL olivového oleje kečup-může být i ostrý 1 menší cibule 2 stroužky česneku pažitka sušený libeček sůl pepř mletý bylinky čerstvé nebo sušené: bazalka, rozmarýn nebo tymián
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na cannelloni s mletým masem zapečené se sýrem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Cannelloni s mletým masem zapečené se sýrem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Cannelloni s mletým masem zapečené se sýrem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|