|
Recept na Canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy
Recept na Canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400g uzené mozzarelly 400g ricotty 500g těstovin - canelloni nebo velké trubky/paccheroni/ 500g rajčatového protlaku 150g klobásy dle chuti 1 lžíce nasekané zelené petrželky 1 vejce 1 stroužek česneku 1 cibule bílé víno strouhaný parmezán olivový olej sůl pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy
Recept na Canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy: Nadrobno nakrájenou cibuli nechte zesklovatět spolu s rozmačkaným česnekem na olivovém oleji. česnek odstrante, aby nezhořkl. Pak přidejte nakrájenou nadrobno klobásu, chvilku opékejte. Pak přidejte asi 1deci bílého vína, nechte ho odpařit. Přilijte protlak a asi půl hodiny vařte na mírném plameni až omáčka zhoustne. Mezitím si připravte nápn z ricotty- můžete použít i tučný tvaroh místo ricotty. V misce promíchejte ricottu, asi 2 lžíce parmezánu, nasekanou petrželku, vejce, trochu soli a pepře, mozzarellu nakrájenou na malé kostičky. V osolené vodě uvařte těstoviny al dente. Až trochu zchladnou, naplnte je sýrovou náplní. Do zapékací mísy dejte na dno trochu rajčatové omáčky, na tu vyskládejte naplněné těstoviny, zalijte zbylou omáčkou a bohatě posypte parmezánem. V troubě předehřáté na 200 stupnů nechte pár minut gratinovat. Je to pracnější, ale výborné. Recept od italské tetičky. Dobrou chut!
Poznámka k receptu na Canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy: Jitkas:jedla jsem je u tety letos o Velikonocich a byla tam italska salsiccia, mas pravdu, ale ne cerstva, klasicka susena klobasa. smele bych tam dala jakoukoli suchou mirne pikantni ceskou klobasu pokrajenou na drobno
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: sebastianna
- Datum vložení: 06.06.2013
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: 400g uzené mozzarelly 400g ricotty 500g těstovin - canelloni nebo velké trubky/paccheroni/ 500g rajčatového protlaku 150g klobásy dle chuti 1 lžíce nasekané zelené petrželky 1 vejce 1 stroužek česneku 1 cibule bílé víno strouhaný parmezán olivový olej sůl pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Canelloni plněné uzenou mozzarellou s omáčkou z klobásy
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|