|
Recept na Bůček plněný delikatesní nádivkou
Recept na Bůček plněný delikatesní nádivkou je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Bůček plněný delikatesní nádivkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1kg bůčku bez kostí, 1 velká cibule, 4 stroužky neloupaného česneku, sůl, kmín, kousek sádla na vytření pekáče, trochu jíšky(solamylu). nádivka: 1 malá cibule, tak 4 stroužky česneku, pórek, 1 pivní sýr(nebo tvarůžky), nastrouhaný měkký salám, anglická slanina, 2 rohlíky, 2 vejce, mléko, trochu smetany, petrželka..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bůček plněný delikatesní nádivkou
Recept na Bůček plněný delikatesní nádivkou: Bůček si připravíme na nádivku a uděláme si co největší kapsu, kterou vysolíme a pokud má bůček kůži, nařežeme jí na kostičky. Na nádivku si namočíme kusy rohlíků do mléka se smetanou s rozšlehanými vejci, přisypeme pórek na nudličky, salám a anglickou slaninu na kousky, pivní sýr na malé kostičky a nasekanou petrželku. Všechno promícháme a naplníme bůček, který zašijeme, aby nám nádivka nevytékala ven. Pekáček vytřeme sádlem dáme naplněný bůček, který celý prosolíme a dost posypeme kmínem, pak kolem naházíme celý, neoloupaný česnek, na nudličky nakrájenou cibuli a přilijeme vodu. Přikryjeme a dáme péct do trouby. Během pečení můžeme přilévat vodu, kterou ke konci posypeme trošku jíškou, nebo solamylem(šťáva tak není mastná) a dopečeme bez přikrytí. Poté naporcujeme.
Poznámka k receptu na Bůček plněný delikatesní nádivkou: Je to nápad, co mě napadl. Dávala jsem jako přílohu kynuté knedlíky a čerstvý špenát. Prakticky bych si to dovedla představit s čímkoliv a já k tomu udělám zítra dušenou mrkev-špenát jsme snědli.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bůček plněný delikatesní nádivkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 09.03.2010
- Počet porcí: 6-8
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1kg bůčku bez kostí, 1 velká cibule, 4 stroužky neloupaného česneku, sůl, kmín, kousek sádla na vytření pekáče, trochu jíšky(solamylu). nádivka: 1 malá cibule, tak 4 stroužky česneku, pórek, 1 pivní sýr(nebo tvarůžky), nastrouhaný měkký salám, anglická slanina, 2 rohlíky, 2 vejce, mléko, trochu smetany, petrželka.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bůček plněný delikatesní nádivkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bůček plněný delikatesní nádivkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bůček plněný delikatesní nádivkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|