|
Recept na Brutzel-Svejk Pasta s krevetami se zeleninovým Relisch
Recept na Brutzel-Svejk Pasta s krevetami se zeleninovým Relisch je zařazen v kategorii mořské plody.
K přípravě Brutzel-Svejk Pasta s krevetami se zeleninovým Relisch budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Spagety, nudle, testoviny 250g krevet hlavicka cesneku (jednostroužkovy) 1 stredne velka salotka 80g masla mrazeny hrasek, mrkev, brokolice, kvetak ap./ asi tak 300g pepr hrube mlety sul rozdrcene cervene Bereen / podobne cervenemu pepri ,ale jine chuti 200ml smetany mleko.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Brutzel-Svejk Pasta s krevetami se zeleninovým Relisch
Recept na Brutzel-Svejk Pasta s krevetami se zeleninovým Relisch: Do hrnce dame vsechnu mrazenou zeleninu, dle chuti pridame pepr, sul, cervene Bereen, maslo (trochu nechame na krevety). Vse nechame udusit ve vlastni stave, nakonec pridame slehacku. Nasledovne hrube smixujeme a zredime popripade mlekem. Testoviny uvarime al dente dle navodu. Nakrajime cesnek na platky, cibuli na jemno a dame se zbytkem masla na panev smazit. Jakmile je cibulka do zlatova, vlozime krevety a dusime cca dalsich 6-8min. Pak vse navrsime na pripraveny nahraty talir. Dobrou chut preje SVEJK.
Poznámka k receptu na Brutzel-Svejk Pasta s krevetami se zeleninovým Relisch: Cervene Bereen, v pripade zajmu pridam obrazek. U krevet je maly trik: /vlozte je na 1/2 hod.pred upravou do nasolene vody.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Brutzel-Svejk Pasta s krevetami se zeleninovým Relisch, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Brutzel-Svejk
- Datum vložení: 28.05.2010
- Počet porcí: 2-3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mořské plody
- Suroviny: Spagety, nudle, testoviny 250g krevet hlavicka cesneku (jednostroužkovy) 1 stredne velka salotka 80g masla mrazeny hrasek, mrkev, brokolice, kvetak ap./ asi tak 300g pepr hrube mlety sul rozdrcene cervene Bereen / podobne cervenemu pepri ,ale jine chuti 200ml smetany mleko
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na brutzel-svejk pasta s krevetami se zeleninovým relisch,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Brutzel-Svejk Pasta s krevetami se zeleninovým Relisch - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Brutzel-Svejk Pasta s krevetami se zeleninovým Relisch
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|