|
Recept na Brambory podle Holanďana
Recept na Brambory podle Holanďana je zařazen v kategorii bramborová jídla.
K přípravě Brambory podle Holanďana budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
6 vařených brambor ve slupce, 20 dkg měkkého salámu (šunkový, gothaj, točený, buřty), 2 cibule, 1 hermelín, 15dkg nivy, 10 dkg tvrdého sýra, sladká smetana, mletý pepř, sladká paprika, libovolné bylinky (např. oregáno, bazalka, provensálská směs, atd).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Brambory podle Holanďana
Recept na Brambory podle Holanďana: Uvařené brambory nakrájíme na kostičky, stejně tak jako salám a hermelín. Cibuli pokrájíme na půlkolečka, nivu nastrouháme nahrubo a všechno v pekáči promícháme a okořeníme. Protože jsou niva i hermelín slané, pokrm nemusíme solit, nebo jen nepatrně. Zalijeme smetanou (cca 1-2 dl) a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Pečeme asi půl hodiny, chvíli před dopečením posypeme strouhaným tvrdým sýrem a necháme rozpustit a zezlátnout.. Podáváme se zeleninovým salátem
Poznámka k receptu na Brambory podle Holanďana: Bude to asi moc dobré.Něco podobného jako francouzské,ale podstatně lepší.Určitě vyzkouším
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Brambory podle Holanďana, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Kroupovka (Květa)
- Datum vložení: 05.08.2010
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bramborová jídla
- Suroviny: 6 vařených brambor ve slupce, 20 dkg měkkého salámu (šunkový, gothaj, točený, buřty), 2 cibule, 1 hermelín, 15dkg nivy, 10 dkg tvrdého sýra, sladká smetana, mletý pepř, sladká paprika, libovolné bylinky (např. oregáno, bazalka, provensálská směs, atd)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na brambory podle holanďana,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Brambory podle Holanďana - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Brambory podle Holanďana
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|