|
Recept na Bramborové "loďky" pod špenátovou peřinou
Recept na Bramborové "loďky" pod špenátovou peřinou je zařazen v kategorii bramborová jídla.
K přípravě Bramborové "loďky" pod špenátovou peřinou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
7 velkých brambor 20 deka šunky (plátky) 2 Hermelíny 4 vejce (míchaná) 15 deka eidamu (plátky) 1 kostka špenátu 1 30% smetana (může být i 12%) koření podle vaší chuti.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bramborové "loďky" pod špenátovou peřinou
Recept na Bramborové "loďky" pod špenátovou peřinou: Brambory uvařené ve slupce oloupeme, rozkrojíme napůl a vydlabeme jako loďku. Do každé dáme nejprve plátek šunky, míchaná vejce, kousek Hermelínu. Navrch dáme špenát, který připravíte podle vašeho obvyklého receptu, nakonec dáme plátky eidamu, zalijeme smetanou a pečeme na 200°C cca 25 minut.
Poznámka k receptu na Bramborové "loďky" pod špenátovou peřinou: Tohle jídlo mě napadlo během nákupu, sice mělo vypadat trošku jinak, ale bohužel se mi nepodařilo, aby brambory byly zakryté celé. Během přípravy jsem zjistila, že mám buď moc malý nebo velký pekáč, tak jsem musela improvizovat. Na chuti to ovšem neubralo.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramborové "loďky" pod špenátovou peřinou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Lilith-Isa (Šárka)
- Datum vložení: 10.07.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bramborová jídla
- Suroviny: 7 velkých brambor 20 deka šunky (plátky) 2 Hermelíny 4 vejce (míchaná) 15 deka eidamu (plátky) 1 kostka špenátu 1 30% smetana (může být i 12%) koření podle vaší chuti
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramborové "loďky" pod špenátovou peřinou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramborové "loďky" pod špenátovou peřinou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramborové "loďky" pod špenátovou peřinou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|