|
Recept na Bramborová pánvička vrstvená po pěti minutách
Recept na Bramborová pánvička vrstvená po pěti minutách je zařazen v kategorii pro začátečníky.
K přípravě Bramborová pánvička vrstvená po pěti minutách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
750g brambor 1 větší cibule 1 větší zelená paprika 6-7 středně velkých rajčat 200g točeného salámu 5 vajec 200 ml mléka sůl, mletý pepř a drcený kmín.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bramborová pánvička vrstvená po pěti minutách
Recept na Bramborová pánvička vrstvená po pěti minutách: Syrové brambory oškrábeme a nastrouháme na plátky. V hlubší pánvi si rozpálíme větší množství oleje (aby se nám nepřipálili), naklademe plátky brambor, uhladíme do roviny, osolíme, opepříme a okmínujeme. Pánev přiklopíme pokličkou a plotnu ubereme na polovinu. Necháme pět minut dusit. Zatím si připravíme cibuli na slabší půlkolečka, které rovnoměrně navrstvíme na brambory po uplynutí prvních pěti minut. Opět zaklopíme a dusíme pět minut. Zatím si připravíme papriku, kterou nakrájíme na slabší proužky a zase navrstvíme na cibuli po pěti minutách a opět dusíme 5 minut pod pokličkou. Připravíme si rajčata na slabá kolečka, která opět dáme na papriku po jejích 5-i minutách. Rajčatovou vrstvu pouze osolíme. Po uplynutí pěti minut nasypeme na rajčata točený salám na kostičky a opět mu dáme pět minut. Zatím si rozšleháme vejce v mléce, přidáme sůl a pepř a zamíchané vlijeme po pěti minutách na salám. Vajíčku ale na ztuhnutí pět minut nestačí, takže dopečeme jak je třeba. Asi jsem to napsala zbytečně složitě i když je to velmi jednoduché - stačí dát každé vrstvě 5 minut pod pokličkou a chutě se krásně promísí.
Poznámka k receptu na Bramborová pánvička vrstvená po pěti minutách: Maminčin recept, který si každý, kdo jej ochutná, musí zamilovat. U nás se této dobrotě vždycky říkalo Bramborová pizza
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramborová pánvička vrstvená po pěti minutách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Petra Benesova (Petra Benešová)
- Datum vložení: 11.06.2014
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pro začátečníky
- Suroviny: 750g brambor 1 větší cibule 1 větší zelená paprika 6-7 středně velkých rajčat 200g točeného salámu 5 vajec 200 ml mléka sůl, mletý pepř a drcený kmín
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramborová pánvička vrstvená po pěti minutách,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramborová pánvička vrstvená po pěti minutách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramborová pánvička vrstvená po pěti minutách
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|