|
Recept na Bramborová pánev s liškami
Recept na Bramborová pánev s liškami je zařazen v kategorii houby.
K přípravě Bramborová pánev s liškami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g lišek 1kg brambor 1 mrkev 1 cibule 2 stroužky česneku 1/2 svazku petrželky 1 lžíce másla 2 lžíce oleje 100ml zeleninového vývaru sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bramborová pánev s liškami
Recept na Bramborová pánev s liškami: Brambory omyjeme, uvaříme ve slupce téměř doměkka a nakrájíme na plátky. Mrkev, cibuli a česnek oloupeme. Mrkev nakrájíme nadrobno nebo hrubě nastrouháme, cibuli na kolečka. Lišky očistíme a ty větší pokrájíme. V hlubší pánvi rozpálíme máslo a orestujeme na něm brambory s mrkví dozlatova. Vedle na pánvi si na oleji necháme zesklovatět cibulku, přidáme lišky a prolisovaný česnek. Jakmile houby začnou „vadnout”, zalijeme vývarem, přikryjeme a dusíme, dokud se vývar neodpaří. Vmícháme nasekanou petrželku, opatrně promícháme s opečenými brambory, dochutíme solí a pepřem.
Poznámka k receptu na Bramborová pánev s liškami: http://www.facebook.com/dlabemesmishkou
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramborová pánev s liškami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: MishkaCZ
- Datum vložení: 11.06.2014
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Houby
- Suroviny: 500g lišek 1kg brambor 1 mrkev 1 cibule 2 stroužky česneku 1/2 svazku petrželky 1 lžíce másla 2 lžíce oleje 100ml zeleninového vývaru sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramborová pánev s liškami,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramborová pánev s liškami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramborová pánev s liškami
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|