|
Recept na Bramboráky
Recept na Bramboráky je zařazen v kategorii bramborová jídla.
K přípravě Bramboráky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
8 velkých brambor, 8 stroužků česneku, mléko, polohrubá mouka, olej, 1 vejce, majoránka, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bramboráky
Recept na Bramboráky: Brambory oloupeme a zároveň s česnekem nastrouháme (na malých slzách). Ve vhodné míse smícháme s vajíčkem a trochou mléka; přidáme majoránku a sůl. Je-li třeba, můžeme lehce zahustit moukou. Směs necháme dvacet minut odstát a pak na pánvi smažíme placky. Je-li těsto moc řídké, můžeme buďto přidat mouku, nebo odlít tekutinu.
Poznámka k receptu na Bramboráky: POHLREICH sem nechodi chcha.Jinak si ufounka precti poradne.O tom ze Cmunda se dela ridci testo aby se to rozteklo na panvicce a byla slaba placka.Branborak je mala a tlusta placka.Ty profesionale.Davas si cmundu po kaplicku.Tak nesud ostatni,podle sebe.Delam kuchare 28 let.Jdi si koupit bramboracky a koukni se jak vypadaji.Jinak do testa staci pridat mliko,nebo trosku vody aby testo nehnedlo.Ja osobne pridavam mliko a zakryvam.Mejte se jak chcete a varte s laskou.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramboráky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: www.zarovi.cz
- Datum vložení: 01.05.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bramborová jídla
- Suroviny: 8 velkých brambor, 8 stroužků česneku, mléko, polohrubá mouka, olej, 1 vejce, majoránka, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramboráky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramboráky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramboráky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|