|
Recept na Bramborák plněný žampionovou směsí a hermelínem
Recept na Bramborák plněný žampionovou směsí a hermelínem je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Bramborák plněný žampionovou směsí a hermelínem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Na bramboraky: 6 velkych brambor, 10 strouzku cesneku, 2 vajicka, hladka mouka, chilli, sul, majoranka, olej Na zampionovou smes: 300 g zampionu, 2 cibule, 4 cesneky, 100-150 ml smetany, chilli, sul, pepr, paprika, maslo, majoranka Ostatni: hermelin, Eidam, Niva...zalezi na chuti.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bramborák plněný žampionovou směsí a hermelínem
Recept na Bramborák plněný žampionovou směsí a hermelínem: Nejprve udelame bramboraky. Nastrouhame brambory pul na hrubem a pul na jemnem struhadle, pridame vajicka, hladkou mouku, nastrouhany/prolisovany cesnek, spetku chilli, sul a hodne majoranky. Osmahneme na oleji a dame stranou. Pote pripravime smes. Cibule pokrajime na pulkolecka, oloupeme zampiony a pokrajime je na vetsi kousky. Cibuli dame na panev, kde jsme si rozpustili maslo, osmahneme a pridame zampiony. Orestujeme, pridame chilli, jemne pokrajeny cesnek, opeprime, opaprikujeme a zalijeme smetanou. Dochutime soli a majorankou. Bramboraky plnime smesi, poklademe platky hermelinu a zasypeme trochou stouhaneho syra (napr.Eidam). Podavame se zeleninovym salatem nebo oblohou.
Poznámka k receptu na Bramborák plněný žampionovou směsí a hermelínem: Pouzila jsem hermelin a syr podobny ceskemu Eidamu. Majorankou ani cesnekem nesetrete :)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramborák plněný žampionovou směsí a hermelínem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Lucasinka (Lucie Kubikova)
- Datum vložení: 15.07.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: Na bramboraky: 6 velkych brambor, 10 strouzku cesneku, 2 vajicka, hladka mouka, chilli, sul, majoranka, olej Na zampionovou smes: 300 g zampionu, 2 cibule, 4 cesneky, 100-150 ml smetany, chilli, sul, pepr, paprika, maslo, majoranka Ostatni: hermelin, Eidam, Niva...zalezi na chuti
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramborák plněný žampionovou směsí a hermelínem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramborák plněný žampionovou směsí a hermelínem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramborák plněný žampionovou směsí a hermelínem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|