|
Recept na Bramborák plněný kuřecím masem
Recept na Bramborák plněný kuřecím masem je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Bramborák plněný kuřecím masem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Brambory 5 větších asi 300g,2-3 vejce ,sůl, pepř, majoránku,drcený kmín,hl.mouku,česnek, trochu mléka kuřecí maso 300g,2-3rajčata,2 paprikové lusky,kečup,1 větší cibule,olej,sýr cihla 100g..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bramborák plněný kuřecím masem
Recept na Bramborák plněný kuřecím masem: Brambory zbavíme slupky nastrouháme na jemném struhadle po chvíli vytlačíme vodu přidáme sůl,pepř,drcený kmím,prolisovaný česnek dle chuti,vejce, trochu mléka.Vše smícháme. Na pánev dáme olej a usmažíme bramboráky.Kuřecí maso nakrájíme na kostičky. Na pánev dáme olej nakrájenou cibuli necháme mírně zeskovatět přidáme kuřecí maso, sůl,pepř,podusíme do měka přidáme nakrájená rajčata,paprikové lusky ,kečup (může být lečo)krátce podusíme.Na usmažený bramborák dáme kuřecí směs přeložíme napůl posypeme nastrouhaným sýrem. Dobrou chuť.
Poznámka k receptu na Bramborák plněný kuřecím masem: Tak jdu klohnit obídek a tento recept je na dnešní chutě jak stvořený. to bude mňamka
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramborák plněný kuřecím masem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Ladislav51 (Ladislav S)
- Datum vložení: 20.02.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: Brambory 5 větších asi 300g,2-3 vejce ,sůl, pepř, majoránku,drcený kmín,hl.mouku,česnek, trochu mléka kuřecí maso 300g,2-3rajčata,2 paprikové lusky,kečup,1 větší cibule,olej,sýr cihla 100g.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramborák plněný kuřecím masem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramborák plněný kuřecím masem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramborák plněný kuřecím masem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|